Söndag
13 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Tisdag
22 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Måndag
28 Jan 1 match
Onsdag
06 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Pressmeddelande: Linda Andersson stannar i Pixbo Wallenstam

12 juni 2018 12:00
SSL DAM

Ytterligare en pusselbit har fallit på plats för Pixbo Wallenstams damer inför kommande säsong. Detta i och med att Linda Andersson väljer att förlänga sitt kontrakt. Hon gjorde debut i SSL 2013/14 och fjolårssäsongen slutade med tangerat personbästa poängmässigt i högsta serien. Nu har Linda Andersson bestämt sig för att stanna i Pixbo Wallenstam.


– Förra säsongen gav absolut en boost för framtiden. Man strävar alltid efter att bli bättre och man vill bidra till laget och hjälpa till på vägen mot toppen. Målskyttet förbättrades en del föregående säsong och tanken är självklart att kunna bidra ännu mer där. Dock såg assiststatistiken sådär ut, den tänker jag få upp några snäpp nästa säsong, säger Linda Andersson.

En stor dröm, revanschlusta och ett gott gäng är anledningarna till att Andersson blir kvar.

– Den största anledningen till att jag förlängde är strävan efter SM-guldet. Viljan har ju inte direkt blivit mindre efter att ha vi har åkt ut i semifinalen två år i rad. Sedan spelar självklart laget en stor roll, det är världens bästa tjejer på alla sätt, både på och utanför planen och jag känner också stort förtroende för staben. Det är med detta gäng man vill nå det där SM-guldet. Laget Pixbo Wallenstam är något jag vill vara en del av och efter en tids funderande var det fortfarande det jag kom fram till. Jag kände att jag måste få hänga med dem ett tag till, så då blir det ett år till.

Kalevi Pessi är elitansvarig för Pixbo Wallenstams damer och beskriver Linda Andersson som en viktig kugge i laget.

– Hon kom till oss för två år sedan och har blivit en viktig del i laget, såväl på som utanför planen. Hennes energi och inställning är fantastisk och vi är oerhört glada över att hon väljer att fortsätta i Pixbo Wallenstam.

Huvudtränaren för Pixbo Wallenstams damer Per Tjusberg är inne på samma spår.

– Linda har gjort två mycket fina säsonger hos oss och hon ser riktigt laddad ut för att ta ytterligare kliv. Med sin intensitet och arbetskapacitet är hon en nyckelspelare i vårt presspel.