Till helgen börjar äntligen SSL 2022/23
Publicerad: 2022-09-13
SSL DAM/HERR
Till helgen börjar äntligen SSL 2022/23. Även denna säsong är det SportExpressen som gäller för bortamatcher så förbered dig och teckna abonnemang redan nu.

SportExpressen sänder alla matcher i SSL på Expressen även den här säsongen. Matcherna går att se via SportExpressen nya abonnemang Expressen Premium Max. Med det paketet kan du se alla matcher i SSL för endast 179 kronor i månaden (tidigare 299) utan bindningstid.

Dessutom får du tillgång till all annan livesport (bland annat Ligue 1, Ettan, Elitettan, försäsongshockey och tävlingar i skidskytte och längdskidor) samt all journalistik på Expressen Premium och därmed all innebandyjournalistik från Anders Borgström och hans kollegor.

Nytt för i år är dessutom SportExpressens satsning på "Superlördag". En lördag i månaden kommer man att rama in omgången med en stor studiosändning från Expressen, där tre huvudmatcher står i extra fokus, i en sändning som pågår från förmiddag till kväll. Premiären av Superlördag är direkt i första omgången.

Webmaster Pixbo Wallenstam