Onsdag
07 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Pixbo Wallenstam har haft årsmöte

2 juli 2019 22:00
KLUBBEN

Förra torsdagen avhölls årsmöte i Pixbo Wallenstam IBK och systerföreningen Pixbo Wallenstam IBF. Ordförande Fredrik Löfgren berättade om året som gått.

– Vi är runt 1000 medlemmar i föreningen varav cirka 800 kan hänföras till ungdomsverksamheten. Av dessa är 150 ideella ledare. Jag vill ta tillfället i akt att rikta vårt stora tack till alla dessa ideella ledare och funktionärer utan vilka det skulle varit omöjligt att driva föreningen.


Ordförande Fredrik Löfgren blickar bakåt - och framåt

Förutom vårt stora ungdomsarbete har vi elitlag på både dam- och herrsidan i högsta ligan. Båda tog sig till slutspel och damerna bärgade en hedervärd bronsmedalj. Även på ungdomssidan skördade våra lag framgångar på nationell nivå. Förutom den dagliga innebandyverksamheten arrangerade föreningen Star Camp, ett av världens största innebandyläger och i september arrangerades Bästkustcupen, en stor innebandycup med cirka 150 anmälda lag.

Som många förstår är det trots alla ideella insatser svårt att få ihop ekonomin, trots generösa bidrag från våra sponsorer till vilka vi riktar ett stort tack. Genom att prioritera ekonomiarbetet och följa det noga har föreningarna under verksamhetsåret gjort en mycket stor resultatförbättring. Trots denna är ekonomin inte riktigt i balans ännu, men vi har stora förhoppningar om att den skall vara det efter kommande verksamhetsår. Grunden i föreningarnas ekonomi är sund och det finns ett betryggande eget kapital i föreningarna, vilket gör att elitlicensen är tryggad.

Jag vill också rikta ett stort tack till två av våra styrelsemedlemmar som har valt att avgå, Jorunn Göransson och Mats Romell. Båda har gjort stora insatser för föreningarna.

Ser vi framåt har vi några spännande år framför oss då vi riktar in oss på att förbereda föreningarna för den nya arenan som börjar byggas i september. Denna kommer att betyda mycket för hela föreningens verksamhet. Föreningarna har antagit ambitiösa verksamhetsplaner som ligger i linje med föreningarnas långsiktiga strategi och verksamhetsmål.

Jag hälsar tre nya styrelsemedlemmar välkomna, Anneli Balksten, Pernilla Karlberg och Linus Andersson. Höll ögonen på våra sociala medier då vi kommer att presentera dem närmare där under sommaren.

Återigen önskar jag våra medlemmar, ledare funktionärer och sponsorer ett stort tack med hopp om en skön semester, så ses vi i hallarna efter sommaren.

/ Fredrik Lövgren