Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher

Pixbo Wallenstam har haft årsmöte

2 juli 2019 22:00
KLUBBEN

Förra torsdagen avhölls årsmöte i Pixbo Wallenstam IBK och systerföreningen Pixbo Wallenstam IBF. Ordförande Fredrik Löfgren berättade om året som gått.

– Vi är runt 1000 medlemmar i föreningen varav cirka 800 kan hänföras till ungdomsverksamheten. Av dessa är 150 ideella ledare. Jag vill ta tillfället i akt att rikta vårt stora tack till alla dessa ideella ledare och funktionärer utan vilka det skulle varit omöjligt att driva föreningen.


Ordförande Fredrik Löfgren blickar bakåt - och framåt

Förutom vårt stora ungdomsarbete har vi elitlag på både dam- och herrsidan i högsta ligan. Båda tog sig till slutspel och damerna bärgade en hedervärd bronsmedalj. Även på ungdomssidan skördade våra lag framgångar på nationell nivå. Förutom den dagliga innebandyverksamheten arrangerade föreningen Star Camp, ett av världens största innebandyläger och i september arrangerades Bästkustcupen, en stor innebandycup med cirka 150 anmälda lag.

Som många förstår är det trots alla ideella insatser svårt att få ihop ekonomin, trots generösa bidrag från våra sponsorer till vilka vi riktar ett stort tack. Genom att prioritera ekonomiarbetet och följa det noga har föreningarna under verksamhetsåret gjort en mycket stor resultatförbättring. Trots denna är ekonomin inte riktigt i balans ännu, men vi har stora förhoppningar om att den skall vara det efter kommande verksamhetsår. Grunden i föreningarnas ekonomi är sund och det finns ett betryggande eget kapital i föreningarna, vilket gör att elitlicensen är tryggad.

Jag vill också rikta ett stort tack till två av våra styrelsemedlemmar som har valt att avgå, Jorunn Göransson och Mats Romell. Båda har gjort stora insatser för föreningarna.

Ser vi framåt har vi några spännande år framför oss då vi riktar in oss på att förbereda föreningarna för den nya arenan som börjar byggas i september. Denna kommer att betyda mycket för hela föreningens verksamhet. Föreningarna har antagit ambitiösa verksamhetsplaner som ligger i linje med föreningarnas långsiktiga strategi och verksamhetsmål.

Jag hälsar tre nya styrelsemedlemmar välkomna, Anneli Balksten, Pernilla Karlberg och Linus Andersson. Höll ögonen på våra sociala medier då vi kommer att presentera dem närmare där under sommaren.

Återigen önskar jag våra medlemmar, ledare funktionärer och sponsorer ett stort tack med hopp om en skön semester, så ses vi i hallarna efter sommaren.

/ Fredrik Lövgren