Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match

Pixbo Wallenstam har haft årsmöte

2 juli 2019 22:00
KLUBBEN

Förra torsdagen avhölls årsmöte i Pixbo Wallenstam IBK och systerföreningen Pixbo Wallenstam IBF. Ordförande Fredrik Löfgren berättade om året som gått.

– Vi är runt 1000 medlemmar i föreningen varav cirka 800 kan hänföras till ungdomsverksamheten. Av dessa är 150 ideella ledare. Jag vill ta tillfället i akt att rikta vårt stora tack till alla dessa ideella ledare och funktionärer utan vilka det skulle varit omöjligt att driva föreningen.


Ordförande Fredrik Löfgren blickar bakåt - och framåt

Förutom vårt stora ungdomsarbete har vi elitlag på både dam- och herrsidan i högsta ligan. Båda tog sig till slutspel och damerna bärgade en hedervärd bronsmedalj. Även på ungdomssidan skördade våra lag framgångar på nationell nivå. Förutom den dagliga innebandyverksamheten arrangerade föreningen Star Camp, ett av världens största innebandyläger och i september arrangerades Bästkustcupen, en stor innebandycup med cirka 150 anmälda lag.

Som många förstår är det trots alla ideella insatser svårt att få ihop ekonomin, trots generösa bidrag från våra sponsorer till vilka vi riktar ett stort tack. Genom att prioritera ekonomiarbetet och följa det noga har föreningarna under verksamhetsåret gjort en mycket stor resultatförbättring. Trots denna är ekonomin inte riktigt i balans ännu, men vi har stora förhoppningar om att den skall vara det efter kommande verksamhetsår. Grunden i föreningarnas ekonomi är sund och det finns ett betryggande eget kapital i föreningarna, vilket gör att elitlicensen är tryggad.

Jag vill också rikta ett stort tack till två av våra styrelsemedlemmar som har valt att avgå, Jorunn Göransson och Mats Romell. Båda har gjort stora insatser för föreningarna.

Ser vi framåt har vi några spännande år framför oss då vi riktar in oss på att förbereda föreningarna för den nya arenan som börjar byggas i september. Denna kommer att betyda mycket för hela föreningens verksamhet. Föreningarna har antagit ambitiösa verksamhetsplaner som ligger i linje med föreningarnas långsiktiga strategi och verksamhetsmål.

Jag hälsar tre nya styrelsemedlemmar välkomna, Anneli Balksten, Pernilla Karlberg och Linus Andersson. Höll ögonen på våra sociala medier då vi kommer att presentera dem närmare där under sommaren.

Återigen önskar jag våra medlemmar, ledare funktionärer och sponsorer ett stort tack med hopp om en skön semester, så ses vi i hallarna efter sommaren.

/ Fredrik Lövgren