Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pixbo Wallenstam har haft årsmöte

2 juli 2019 22:00
KLUBBEN

Förra torsdagen avhölls årsmöte i Pixbo Wallenstam IBK och systerföreningen Pixbo Wallenstam IBF. Ordförande Fredrik Löfgren berättade om året som gått.

– Vi är runt 1000 medlemmar i föreningen varav cirka 800 kan hänföras till ungdomsverksamheten. Av dessa är 150 ideella ledare. Jag vill ta tillfället i akt att rikta vårt stora tack till alla dessa ideella ledare och funktionärer utan vilka det skulle varit omöjligt att driva föreningen.


Ordförande Fredrik Löfgren blickar bakåt - och framåt

Förutom vårt stora ungdomsarbete har vi elitlag på både dam- och herrsidan i högsta ligan. Båda tog sig till slutspel och damerna bärgade en hedervärd bronsmedalj. Även på ungdomssidan skördade våra lag framgångar på nationell nivå. Förutom den dagliga innebandyverksamheten arrangerade föreningen Star Camp, ett av världens största innebandyläger och i september arrangerades Bästkustcupen, en stor innebandycup med cirka 150 anmälda lag.

Som många förstår är det trots alla ideella insatser svårt att få ihop ekonomin, trots generösa bidrag från våra sponsorer till vilka vi riktar ett stort tack. Genom att prioritera ekonomiarbetet och följa det noga har föreningarna under verksamhetsåret gjort en mycket stor resultatförbättring. Trots denna är ekonomin inte riktigt i balans ännu, men vi har stora förhoppningar om att den skall vara det efter kommande verksamhetsår. Grunden i föreningarnas ekonomi är sund och det finns ett betryggande eget kapital i föreningarna, vilket gör att elitlicensen är tryggad.

Jag vill också rikta ett stort tack till två av våra styrelsemedlemmar som har valt att avgå, Jorunn Göransson och Mats Romell. Båda har gjort stora insatser för föreningarna.

Ser vi framåt har vi några spännande år framför oss då vi riktar in oss på att förbereda föreningarna för den nya arenan som börjar byggas i september. Denna kommer att betyda mycket för hela föreningens verksamhet. Föreningarna har antagit ambitiösa verksamhetsplaner som ligger i linje med föreningarnas långsiktiga strategi och verksamhetsmål.

Jag hälsar tre nya styrelsemedlemmar välkomna, Anneli Balksten, Pernilla Karlberg och Linus Andersson. Höll ögonen på våra sociala medier då vi kommer att presentera dem närmare där under sommaren.

Återigen önskar jag våra medlemmar, ledare funktionärer och sponsorer ett stort tack med hopp om en skön semester, så ses vi i hallarna efter sommaren.

/ Fredrik Lövgren