Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match

Tävlingsverksamheten pausas till och med den 19 november

29 oktober 2020 20:00
Klubben

Under eftermiddagen idag den 29/10, fattade Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Västra Götaland beslut om skärpta allmänna råd i Västra Götaland.


Västsvenska Innebandyförbundet har sedan beskedet kom fört en dialog med Svenska Innebandyförbundet, samt vilka konsekvenser beslutet får på den Västsvenska innebandyn och vilka åtgärder som därmed bör vidtas av Västsvenska Innebandyförbundet samt av föreningar i Västsverige.

Följande gäller från och med idag 29 oktober till och med 19 november:

Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 29 oktober-19 november på distriktsnivå, dvs grön nivå, blå nivå röd nivå, mörkröd nivå, First League, Herrar H2-3-4-5-6-Res-Vet-U23 och Damer D1-2-3-Vet-U23 skjuts upp.

Svenska Innebandyförbundet har tagit beslut gällande matcher i förbundsserierna. Matcher med lag från Västsvenska Innebandyförbundet i JAS, H1 och Allsvenskan dam till och med 19 november skjuts upp. Matcher i SSL dam och herr samt Allsvenskan herr spelas enligt fastlagt spelschema.

Mer info finns under denna länk >

Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta som vanligt, deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom.

Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.

Västsvenska Innebandyförbundet uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

Det är viktigt att vi tillsammans inom Västsvenskinnebandy gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen.
Dock rekommenderar vi föreningar att också planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än 19 november.

Ovan text är skriven utifrån den information vi har i skrivande stund. Vi vet att det kan komma tillägg och förändringar, ibland med mycket kort varsel, framöver och vi kommunicerar ut ny info löpande.

Källa: Västsvenska Innebandyförbundet >