Lördag
19 Mar 2 matcher
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Onsdag
30 Mar 1 match
Torsdag
07 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Fredag
15 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Förändringar i sportgruppen för SSL herr

15 juni 2022 17:00
SSL HERR

Rikard Jonsson som i flera säsonger har lett sportgruppen för SSL herr väljer att lämna sitt uppdrag till nästa säsong. Nu är hans tillfälliga ersättare klara.


Föregående säsong delade Rikard Jonsson och Bengt Insgård på uppdraget som sportchefer för SSL herr, där Rikard haft yttersta ansvaret. Till nästa säsong kliver Rikard av och ersätts tillfällig av en välkänd duo.

Peter Runnestig: Har de senaste året varit främst aktiv i föreningens akademi men också föreningens marknadsgrupp. Förutom det har Peter en lång karriär bakom sig som spelare på högsta nivå.

Mehregan Redjamand: Har i flera år varit ansvarig för PW Akademi där han också varit tränare och bland annat tagit organisationen till två juniorguld föregående säsong.

Ordförande Fredrik Larsson om den tillfälliga förändringen:

"När Rikard landade i beslutet att kliva av till nästa säsong, var det viktigt för föreningen att få in långsiktighet i arbetet kring vårt herr SSL-lag så fort som möjligt. Att få in Peter och Mehregan i ett detta skede betyder mycket för vår satsning på herr SSL. Det är två herrar som har bevisat att de kan bygga välfungerande lag och organisationer samt gör det med professionalitet och framåtanda vilket är helt i enlighet med föreningens kärnvärden. Trots att detta är en tillfällig lösning tills årsmötet kommer både Peter och Mehregan att ha betydande roller i den innebandyorganisation som klubben nu utvecklar och går in i till nästa säsong. Exakt hur den organisationen ser ut kommer kommuniceras efter årsmötet."