Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Emmelie Södergren förlänger sitt kontrakt

4 juli 2019 10:00
SSL DAM

Nästa damspelare att förlänga sitt kontrakt är forwarden Emmelie Södergren. Efter några säsonger i klubben som ungdom och junior gick Emmelie Södergren till andra Göteborgsklubbar för spel i lägre divisioner istället för att stanna kvar i Pixbo Wallenstam med chansen på SSL. Suget efter högsta serien kom tillbaka och det gjorde även Emmelie till Pixbo Wallenstam. Debuten i finrummet skedde hösten 2016, nu förlänger hon sitt kontrakt.


– Det är och har varit en riktigt rolig resa, både på och utanför planen. Jag är otroligt tacksam över att få tillhöra detta magiska gäng. Jag brinner fortfarande för att spela innebandy så det var inget svårt beslut att förlänga kontraktet. Jag har fortfarande ett driv och vilja att utvecklas till en bättre spelare så då är det bara att köra på.

Vad har du för förväntningar på 2019/20?

– Jag tror att det är vårt år och att vi har alla möjligheter att spela hem SM-guldet till Göteborg denna säsong.

Kalevi Pessi, elitansvarig i Pixbo Wallenstam, säger såhär om Emmelies förlängning.

– Hon har ett skadefyllt år bakom sig och är nu enormt sugen på att få en skadefri säsong. Emmelie är en spelare med en enormt fin teknik och bollskicklighet. Det ska bli spännande att se en skadefri Södergren på plan kommande säsong.