21 Apr 1 match

Wahlgren fixade herrarnas seger mot Örebro

11 november 2017 18:30

Pixbo Wallenstams herrar spelade under lördagen bortamatch mot Örebro i Idrottshuset.

Örebro började matchen bäst men Pixbo Wallenstam drog sedan igång maskineriet och kunde slutligen vinna med 7-3.

Hemmalaget tog ledningen i matchminut tre innan gästande Pixbo gjorde två snabba mål i mitten av perioden genom Max Wahlgren och Philip Bringestedt. 1–2 var också resultatet i den första pausen.

Pixbo Wallenstam gjorde sedan en stark mittperiod trots att Örebro satte 2-2 tidigt. Efter det kommer nämligen tre raka bortamål - målskyttar; Andreas Hörberg, Charlie Sköld och Max Wahlgren fram till 2-5.

Örebro gav sig inte. Man klarade ett box play och reducerade i början av tredje. När max Wahlgren sedan fullbordade sitt hattrick orkade inte Örebro svara. Wahlgren satte också slutresultatet 3-7 med dryga minuten kvar att spela.

– Jag tycker att vi har lite strul med klubba-boll idag. Slår dåliga passningar och sätter varandra i jobbiga lägen. Men vi krigar verkligen där ute och tar en välförtjänt seger. Skönt att slå Örebro som har tagit några fina skalper i serien, säger Pixbo Wallenstams huvudtränare Jonas Eliasson.

Max Wahlgren blev poängbäst i bortalaget med sina fyra mål. Nu laddar herrarna om några dagar inför Falun hemma på onsdag kl. 19.00 i Lisebergshallen. Matchen är slutsåld men eventuella återbud kan komma så hör av er till [email protected] vid intresse.