Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pixbo Wallenstams damer tog revansch på Dalen i en jämn och målsnål match

16 februari 2020 22:00
SSL DAM

Ett av få lag som har besegrat Pixbo Wallenstams damer denna säsong är Dalen från Umeå. Revanschlustan var därför stor när nu rävarna hade hemmaplan. Och revansch fick man! Det blev en målsnål och jämn match mellan serietvåan Pixbo Wallenstam och serietolvan Dalen. Det stod 2-2 efter två perioder innan hemmalaget kunde avgöra under den sista tredjedelen av matchen. Mitt i den tredje perioden gjorde Denisa Ratajova 3-2, och det blev matchvinnande.


SSL DAM

Pixbo Wallenstam - Dalen 3-2 (0-1, 2-1, 1-0)

Mål Pixbo Wallenstam: Rikke Ingebrigtsli Hansen, Caroline Adelöw, Denisa Ratajova

Mål Dalen: Alva Nybjörk, Henny Hägglund

...

Pixbo Wallenstams damer förlorade mot Dalen på bortaplan i höstas med 1-7. Det var därför ett revanschsuget gäng som tog emot Umeålaget i Wallenstamhallen under söndagen.

Första perioden såg ut att bli mållös men i slutet satte Dalen 0-1 och tog kommandot inför fortsättningen.

Sex minuter in i mittperioden vände Pixbo Wallenstam på steken med två snabba mål genom firma Rikke Ingebrigtsli Hansen och Caroline Adelöw fram till 2–1. Även i denna period tryckte gästerna in ett sent mål, 2-2, och gjorde fortsättningen av matchen helt jämn.

I mitten av den tredje perioden klev Denisa Ratajová fram och satte en straff fram till 3-2. Dalen fick sedan en chans i power play att kvittera. Men Pixbo Wallenstam höll undan både i box play och under återstoden av ordinarie speltid och kunde vinna med uddamålet. En skön revansch från i höstas alltså.

Noterbart att Jonna Magnemyr var back up bakom Lara Heini i Pixbokassen denna match. Jonna har dubbellicens med Lindås och detta var hennes första match i SSL.

Nästa match för Pixbo Wallenstams damer spelas borta mot Täby på söndag, den 23 februari, kl.13.30 i Hägerneholmshallen.