Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Brinner du för föreningslivet och vill göra skillnad?

19 februari 2024 20:00
KLUBBEN

Brinner du för föreningslivet och vill vara med och göra skillnad i en av Göteborgs starkast lysande föreningar? Pixbo Innebandy öppnar nu upp för nomineringar till styrelsen inför årsmötet den 25 juni 2024.


Vad söker vi?

Valberedningen strävar efter att skapa en jämställd styrelse med kompetenser som tryggt kan leda Pixbo Innebandy in i framtiden. Personer som har en förmåga att se helhet, arbeta strategiskt på kort och lång sikt samt samarbeta väl i grupp med klubbens bästa som främsta prioritet. Vi ser det positivt med tidigare erfarenhet av föreningslivet samt förutsätter ett genuint engagemang för klubbens verksamhet, såväl bredd som elit.

Hur gör du för att nominera?

Anmäl ditt intresse till [email protected] och berätta om dig själv. Inkludera namn, kontaktuppgifter och vad du kan tillföra i styrelsen (kompetenser, engagemang osv - var så tydlig som möjligt).

Om du nominerar någon annan: Stäm av med personen du nominerar att denne är tillgänglig, har möjlighet att avsätta tid för styrelsearbetet och är intresserad av att vara med och driva klubben framåt.

Skriv ned personens namn, kontaktuppgifter och vad personen skulle tillföra i styrelsen. Kompetens, engagemang osv. Vi ser fram emot ditt intresse, nominering eller frågor senast den 31 mars 2024 till: [email protected]

Valberedningen i Pixbo Innebandy genom Kristina Landgren Carestam, Jan Härsjö och Pernilla Karlberg