Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Caroline Adelöw stannar i Pixbo Wallenstam

13 maj 2020 12:00
SSL DAM

Pixbo Wallenstams damtrupp fortsätter att ta form inför kommande säsong. Nu står det klart att Caroline Adelöw blir en del av den. Caroline Adelöw kom till klubben precis efter att laget hade vunnit SM-guld. Efter två skadefyllda säsonger har hon kunnat blomma ut och gör sig nu klar för sin femte säsong i klubben.


– Eftersom jag trivs så otroligt bra i både Göteborg och i laget så kändes det självklart att stanna kvar i detta härliga gäng och i Pixbo Wallenstam.

2018/19 ingick du i guldsteget och du har även varit med på en landslagssamling, hur går tankarna kring landslaget nu?

– Det var väldigt lärorikt och givande för min utveckling. Jag kommer att fokusera på att utvecklas mer i Pixbo Wallenstam och att göra mitt bästa för laget och om det i sin tur öppnar upp möjligheterna för mig att spela i landslaget i framtiden skulle det såklart vara jättekul.

Vad har du för mål och förväntningar på säsongen 2020/21?

– Det kändes som vi hade något riktigt bra på gång denna säsong och jag tror att vi kommer bli ännu starkare 2020/21 och målet är att vi ska vara med och slåss om guldet. Jag ser fram emot att ha Jonas som tränare igen och det ska bli jätteroligt att lära känna de nya tjejerna och att få spela tillsammans med den.

Elitansvarig Kalevi Pessi är glad över att Adwlöw kritat på för en fortsättning i klubben.

– Caroline är en av våra mest skickliga spelare och är en viktig kugge i Pixbo Wallenstams damlag. Hon behärskar flera olika positioner med samma höga nivå.

Det är därför jättekul att Caroline har valt att förlänga med oss och vår resa mot Globen.

Huvudtränare Jonas Elisson ser fram emot att få coacha Adelöw igen.

– Hon är en offensiv spelare som har ett fint avslut som håller en hög nivå på flera positioner. Jag är säker på att hon kommer att ta ytterligare steg i år. Caroline är en positiv tjej och viktig för gruppen, att hon därför fortsätter i vår satsning mot guldet känns kanon.

FAKTA #29 Caroline Adelöw. Född: 1994-10-30. Position: Back. Moderklubb: FBI Tullinge. Har också spelat i: Huddinge IK. Kom till Pixbo Wallenstam: 2016/17. Antal säsonger i SSL: 8. Meriter: SM-silver (2020), SM-Brons (2019, 2018, 2017), Champions cup-guld (2016).

SILLY SEASON >