Fredag
07 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Måndag
10 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 1 match
Fredag
14 Apr 2 matcher
Söndag
16 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match
Fredag
15 Sep 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Torsdag
28 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 2 matcher
Fredag
06 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 2 matcher
Fredag
20 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match

Anmäl dig till sommarens Star Camp!

29 april 2023 16:00
KLUBBEN

Till sommaren är det dags för den tjugoandra upplagan av Pixbo Wallenstams populära sommarläger, Star Camp. Du välkomnas till en nybyggd arena i världsklass där du en hel vecka lever och andas innebandy tillsammans med de andra deltagarna. Men visst har vi också tid för våra sommarfavoriter såsom Liseberg, den klassiska 5-kampen, magisk grillkväll och Fröken Uddes badplats. Som vi längtar!


Välkommen till den den tjugoandra upplagan av Star Camp, arrangerad av Pixbo Wallenstam, som går av stapeln sommaren 2023.

Star Camp är ett internationellt innebandyläger för killar och tjejer från 10-17 år. Målsättningen med lägret är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från flera av världens innebandyländer. Under åren har deltagarna kommit från femton nationer. Från år 2000 fram till dagens datum har följande länder deltagit: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Belgien, Tjeckien, Ryssland, Kina, Singapore, USA, Kanada, Spanien, Estland, Lettland.

Under lägret förvandlas Mölnlycke till ett sportcenter. På plats får du som deltagare varje dag under veckan utveckla dina innebandykunskaper med hjälp av engagerade och utbildade ledare för att ta ditt spel till nästa nivå. Utöver detta erbjuds det även att testa på andra sporter, men vi anordnar också inspirerande föreläsningar och aktiviteter inom det senaste i sportindustrin. Testa till exempel på sport genom virtual reality och och lär dig mer mer hur det är att studera och arbeta inom sport och event management.

Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag. Alla är välkomna.

Mer information om Star Camp finns på lägrets hemsida www.starcamp.se

Läs mer om lägret, anmälan, information här >