Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Grattis Martin Östholm - årets center i herrarnas SSL

14 maj 2021 18:00
SSL HERR

En av svensk innebandys allra största genom tiderna. Två gånger utsedd till årets back och nu andra raka utmärkelsen som årets center i SSL, Martin Östholm.

32-åringen från Sundsvall som nyligen avslutade sin 14:e raka SSL-säsong levererade på toppnivå igen. Tränarna i SSL har röstat fram honom som årets center för andra gången.


– Ett bevis på att jag är bland de bästa i världen fortfarande och ett kvitto på att jag gjort en bra säsong, säger Martin Östholm till Innebandymagazinet.

Det är imponerande att vinna poängligan för första gången efter att du passerat 30 år, är det något som du har strävat efter - att slå dig in i samma sällskap som bland andra Magnus Augustsson, Martin Olofsson, Niklas Jihde, Mathias Larsson och Alexander Galante Carlström?

– Eftersom jag i grunden är back har fokus för mig aldrig varit att vinna poängligan i SSL även om jag alltid gjort mycket poäng. Att få vinna poängligan i min 14:e säsong i SSL känns både häftigt och kul att hamna även på den listan i historieböckerna och tillsammans med dem du nämner.

Läs mer på Innebandymagazinet.se >