Söndag
15 Okt 2 matcher
Fredag
20 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Torsdag
02 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Onsdag
08 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Fredag
01 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 2 matcher
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Fredag
05 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 2 matcher
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match

Vi laddar för nya hemmamatcher i Wallenstam Arena

14 november 2023 14:30
SSL DAM/HERR

På lördag kickar vi igång herrarnas SSL igen efter landslagsuppehållet och på söndag är det dags för nästa hemmamatch för Pixbos damer som är mitt uppe i en intensiv matchperiod.


SSL HERR

I det svenska herrlandslaget som vann två matcher och förlorade en i helgens Euro Floorball Tour (EFT) hade vi två Pixborepresentanter i form av Jon Hedlund och Daniel Kalentun. Jon stod för en stark turnering och fick välförtjänt pris som matchens lirare mot Finland. Debutanten Daniel Kalentun som gjorde sina första A-landskamper såg också till att göra sitt första mål i landslaget. Debutmålet kom i den andra perioden mot Finland när han kvitterade till 1-1.

Lördagens motståndare Linköping är en spännande motståndare som siktar på semifinal i årets slutspel, de har fått en bra start på säsongen och ligger bara två poäng bakom serieledande Pixbo. Linköping brukar behärska såväl den fartfyllda innebandyn som den tekniska så det känns som en match med fina förutsättningar att kunna bli precis det toppmöte som tabellen förvarnar om.

...

SSL DAM

På söndag är det dags för nästa hemmamatch för Pixbos damer, Mora väntar i Wallenstam arena. Pixbodamerna är mitt uppe i en intensiv matchperiod, i lördags säkrade man en finalplats i Champions Cup efter att ha besegrat Kloten Diekelton Jets i ett dubbelmöte.

För er som inte kan vänta till söndag för att se damerna spela så hoppas vi att ni sluter upp på läktaren när man möter Warberg borta nu på fredag.

Söndagens motståndare Mora är tillbaka i SSL efter en tvåårig sejour i allsvenskan vilket vi välkomnar då Mora är en klassisk Pixborival sedan SM-finalen 2016. Mora är ett lag som krigar i nedre halvan av tabellen och kämpar hårt för varje poäng, de ställer ett ungt och spännande lag på banan. Flera av spelarna var med och spelade en SM-final på juniorsidan säsongen 21/22 då Faluns juniorlag gick hela vägen till final på innebandyfesten.

Vi ses i Wallenstam Arena!