Söndag
02 Okt 2 matcher
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Onsdag
28 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher

PW Akademis herrlag fortsätter att förstärka sin tränarstab

31 maj 2019 08:00
AKADEMIN

Pixbo Wallenstam Akademi och Christoffer Samuelsson ingår ett nytt kontrakt. Christoffer kommer att vara huvudansvarig fystränare för herrlagen i PW Akademi.

Christoffer har tidigare har varit verksam som personlig tränare, kostrådgivare och instruktör på en av Sveriges största gymkedjor och känner nu att han är redo för en ny, större utmaning - att vara med och förbättra ett redan starkt lag.


Klassisk fråga, hur känns det?

– Helt ärligt så känns det fantastiskt! Jag har ägnat en stor del av mitt liv till läran om träning, kost och mindset, och jag planerar inte att sluta lära mig någon gång snart. Tidigare har jag varit verksam som personlig tränare, kostrådgivare och instruktör på en av Sveriges största gymkedjor och känner nu att jag är redo för en ny, större utmaning - att vara med och förbättra ett redan starkt lag.

Varför föll valet på att vara fystränare för PW Akademis herrlag?

– När jag först fick frågan blev jag helt klart intresserad, jag menar, vem vill inte vara med och träna ett utav Sveriges främsta innebandylag? Men det var inte förens jag träffat några utav ledarna i Pixbo, där alla visar ett stort engagemang och samarbete mot samma tydliga mål, som jag kände att valet var självklart. “-Här är en akademi som jag vill lära mig av, samtidigt som jag kan ge atleterna de allra bästa fysiska förutsättningar.” Tänkte jag redan efter första mötet.

Var ser du mest fram emot kommande säsong?

– Det finns så mycket att se fram emot så jag kan inte bara nämna en. Det kommer att bli otroligt roligt och lärorikt att lära känna de andra tränarna bättre i klubben. Jag vet att det finns mycket kunskap att hämta hos dem. Sedan såklart att få utveckla och forma killarna jag kommer träna till deras yttersta förmåga. Som ledare finns ingen bättre känsla än när personerna man tränat så hårt, lyckats med saker de aldrig gjort förut. Glädjen när de åstadkommer målet och hungern till att uppnå nästa, större mål.

Vi välkomnar Christoffer samt även snart killarna till en riktigt skön säsong!