Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

PW Akademis herrlag fortsätter att förstärka sin tränarstab

31 maj 2019 08:00
AKADEMIN

Pixbo Wallenstam Akademi och Christoffer Samuelsson ingår ett nytt kontrakt. Christoffer kommer att vara huvudansvarig fystränare för herrlagen i PW Akademi.

Christoffer har tidigare har varit verksam som personlig tränare, kostrådgivare och instruktör på en av Sveriges största gymkedjor och känner nu att han är redo för en ny, större utmaning - att vara med och förbättra ett redan starkt lag.


Klassisk fråga, hur känns det?

– Helt ärligt så känns det fantastiskt! Jag har ägnat en stor del av mitt liv till läran om träning, kost och mindset, och jag planerar inte att sluta lära mig någon gång snart. Tidigare har jag varit verksam som personlig tränare, kostrådgivare och instruktör på en av Sveriges största gymkedjor och känner nu att jag är redo för en ny, större utmaning - att vara med och förbättra ett redan starkt lag.

Varför föll valet på att vara fystränare för PW Akademis herrlag?

– När jag först fick frågan blev jag helt klart intresserad, jag menar, vem vill inte vara med och träna ett utav Sveriges främsta innebandylag? Men det var inte förens jag träffat några utav ledarna i Pixbo, där alla visar ett stort engagemang och samarbete mot samma tydliga mål, som jag kände att valet var självklart. “-Här är en akademi som jag vill lära mig av, samtidigt som jag kan ge atleterna de allra bästa fysiska förutsättningar.” Tänkte jag redan efter första mötet.

Var ser du mest fram emot kommande säsong?

– Det finns så mycket att se fram emot så jag kan inte bara nämna en. Det kommer att bli otroligt roligt och lärorikt att lära känna de andra tränarna bättre i klubben. Jag vet att det finns mycket kunskap att hämta hos dem. Sedan såklart att få utveckla och forma killarna jag kommer träna till deras yttersta förmåga. Som ledare finns ingen bättre känsla än när personerna man tränat så hårt, lyckats med saker de aldrig gjort förut. Glädjen när de åstadkommer målet och hungern till att uppnå nästa, större mål.

Vi välkomnar Christoffer samt även snart killarna till en riktigt skön säsong!