Fredag
01 Okt 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Fredag
17 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Tisdag
11 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher

PW Akademis herrlag fortsätter att förstärka sin tränarstab

31 maj 2019 08:00
AKADEMIN

Pixbo Wallenstam Akademi och Christoffer Samuelsson ingår ett nytt kontrakt. Christoffer kommer att vara huvudansvarig fystränare för herrlagen i PW Akademi.

Christoffer har tidigare har varit verksam som personlig tränare, kostrådgivare och instruktör på en av Sveriges största gymkedjor och känner nu att han är redo för en ny, större utmaning - att vara med och förbättra ett redan starkt lag.


Klassisk fråga, hur känns det?

– Helt ärligt så känns det fantastiskt! Jag har ägnat en stor del av mitt liv till läran om träning, kost och mindset, och jag planerar inte att sluta lära mig någon gång snart. Tidigare har jag varit verksam som personlig tränare, kostrådgivare och instruktör på en av Sveriges största gymkedjor och känner nu att jag är redo för en ny, större utmaning - att vara med och förbättra ett redan starkt lag.

Varför föll valet på att vara fystränare för PW Akademis herrlag?

– När jag först fick frågan blev jag helt klart intresserad, jag menar, vem vill inte vara med och träna ett utav Sveriges främsta innebandylag? Men det var inte förens jag träffat några utav ledarna i Pixbo, där alla visar ett stort engagemang och samarbete mot samma tydliga mål, som jag kände att valet var självklart. “-Här är en akademi som jag vill lära mig av, samtidigt som jag kan ge atleterna de allra bästa fysiska förutsättningar.” Tänkte jag redan efter första mötet.

Var ser du mest fram emot kommande säsong?

– Det finns så mycket att se fram emot så jag kan inte bara nämna en. Det kommer att bli otroligt roligt och lärorikt att lära känna de andra tränarna bättre i klubben. Jag vet att det finns mycket kunskap att hämta hos dem. Sedan såklart att få utveckla och forma killarna jag kommer träna till deras yttersta förmåga. Som ledare finns ingen bättre känsla än när personerna man tränat så hårt, lyckats med saker de aldrig gjort förut. Glädjen när de åstadkommer målet och hungern till att uppnå nästa, större mål.

Vi välkomnar Christoffer samt även snart killarna till en riktigt skön säsong!