Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Läs om Pixbo Wallenstams Akademis talangutveckling

31 augusti 2019 10:00
PW AKADEMI

Pixbo Wallenstams Akademi är organisationen för de spelare som lämnar barn- och ungdomsnivån och skall ta nästa steg i Pixbo Wallenstams utvecklingsmodell.

Här skall de få möjlighet att utvecklas som individer och spelare utifrån den nivån de befinner sig på, oavsett om de satsar för att nå yttersta elitnivå eller vill lägga grunden för ett livslångt idrottande.


Pixbo Wallenstams Akademi är organisationen för de spelare som lämnar barn- och ungdomsnivån och skall ta nästa steg i sin mentala och fysiska utveckling.

Här får man möjlighet att enligt Pixbo Wallenstams Utvecklingsmodell utvecklas som individer och spelare med behovsanpassad träning. Här läggs också grunden för ett livslångt idrottande med möjligheter att plocka upp de färdigheter och egenskaper som behövs för att kunna lyckas på yttersta elitnivå.

Likt spelarna ingår även tränarna/ledarna i akademin och syftet är att de skall utmanas och utvecklas i sina roller. Vi har en stor erfarenhetsbank inom både innebandy och ledarkompentens inom akademin. Många av dem har varit med och fostrat elitspelare under drygt tjugo år i vår förening.

Läs mer: Pixbo Wallenstam Akademi - Talangutveckling >