Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Pixbo Wallenstam digitaliserar sitt partnernätverk - skriver avtal med Never Offside

16 oktober 2020 09:00

Pixbo Wallenstam har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras nätverks- och kommunikationsverktyg Score. Syftet är att öka affärsnyttan för klubbens partners. Det snöpliga slutet på fjolårets säsong gjorde beslutet att göra en investering för alla klubbens partners lätt.


”Vi är mycket glada att ingå detta samarbete med Never Offside. Detta är en del i den satsning föreningen gör för att skapa affärsnytta för våra partners samt att vässa vår kommunikation ytterligare. Vi tror att detta är rätt steg att ta och vi tror att digitala verktyg för affärer och kommunikation är här för att stanna.” säger Anton Larsson, Marknads- och eventchef.

Never Offside, bolaget som har utvecklat Score, ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT- och Sporträttighetsbranschen arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna.

”Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Pixbo Wallenstam och ser verkligen fram emot att få utveckla klubbens erbjudande och kommunikation gentemot sina partners ytterligare. Effekterna av Corona har visat hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Pixbo Wallenstam, nu tar initiativ för att göra det”, säger Christer Haglund, VD och en av grundarna av Never Offside.

Appen Score kommer att introduceras för partners i samband med en partnerträff som går av stapeln i slutet av oktober. Utöver bättre förutsättningar för partners att räkna hem sin investering får klubben genom Score en ny exklusiv kommunikations- och administrationskanal.

”Att kunna erbjuda våra partners denna möjlighet hoppas vi på både lång- och kort sikt kommer att öka affärsnyttan våra partners och Score kommer från och med nu att ingå i våra partner-paket”, säger Anton Larsson.

Om Never Offside

Never offside är ett bolag baserat i Stockholm som erbjuder ett mobilt kommunikationsverktyg, Score, till rättighetsinnehavare, som kan bli dess klubb- eller partner-app. Appens syfte är att öka affärsnyttan samt förbättra och effektivisera kommunikationen mellan rättighetsinnehavaren, partners och supportrar. Never offside sitter i Stockholm och är grundat av personer med bakgrund inom IT och Sporträttighetsbranschen.