Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Felix Lanver förlänger med Pixbo Wallenstam

12 april 2022 19:30
SSL HERR

Innan tekning i damernas SM-semifinal 3:5 mellan Pixbo Wallenstam och Endre IF presenterade hemmalaget en kontraktsförlängning. Herrlagets forward Felix Lanver blir rävfamiljen trogen.


Poängkung är ett ord som oftast används i samband med att man nämner Felix Lanver och det stämmer mycket riktigt. Dock hade han under 2019 en formsvacka men lyckades ”till slut” att pricka formen i målgörandet då han gjorde åtta mål i en och samma match under sin sejour i Linköping.

Felix Lanver har, under hela sin SSL-karriär spelat för en och samma klubb. Det blev hela sex säsonger med Linköping innan han valde att byta miljö inför säsongen 2021/22 till Pixbo Wallenstam där han vill ta en offensiv roll som målskytt. Nu har Felix valt att förlänga med rävarna och såhär säger han om sitt beslut.

"Beslutet känns klockrent, jag älskar att representera Pixbo Wallenstam och är glad att få fortsätta göra detta. Jag ser i en närtid fram emot hårt slit för att bli bättre som individ och som lag. Vi har mängder med talangfulla spelare som kan ta stora steg för att vi ska bli konkurrenskraftiga. Målet är att nästa säsong bjuda hemmapubliken på bra innebandy och många trepoängare, det ser jag fram emot.”

Sportchef Rikard Jonsson om Felix:

"Jättekul att vi har hittat former för förlängning tillsammans och där Felix vill fortsätta utvecklas i vår miljö. En spelskicklig, avig forward med bra avslut som tagit stora kliv under året och varit en ledande spelare laget. Felix är av rätt virke, han är inte färdig utan vill fortsätta utvecklas, bli bättre och bidra till Pixbo Wallenstams framtida framgång"

FAKTA. #66 Felix Lanver. Född: 1996-11-09. Position: Forward (v). Moderklubb: Vidingsjö MOIF. Har också spelat i: Linköping IBK. Kom till Pixbo Wallenstam: Inför säsongen 2020/21. Antal säsonger i SSL: Inne på den 7e. Landskamper: 2 U19.

MERITER. Silver Svenska Cupen: 2021.