Fredag
07 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Måndag
10 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 1 match
Fredag
14 Apr 2 matcher
Söndag
16 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match
Fredag
15 Sep 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Torsdag
28 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 2 matcher
Fredag
06 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 2 matcher
Fredag
20 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match

Pixbo Wallenstam blir Pixbo

29 juni 2023 16:00
KLUBBEN

Vid årsmötet för Pixbo Wallenstam IBF/IBK den 28 juni 2023 beslutades att ta bort Wallenstam ur namnet för de båda klubbarna. Från och med nu är klubbnamnen Pixbo IBF och Pixbo IBK. Det innebär inte att samarbetet mellan klubbarna och Wallenstam AB avslutas.


Wallenstam och Pixbo har under våren signerat ett nytt flerårigt samarbetsavtal. Wallenstam kommenterar namnändringen så här:

”Wallenstam är en stolt sponsor till Pixbo sedan många år. I över 20 år har Wallenstam ingått i namnet. Mycket har utvecklats och förändrats under åren och klubben befinner sig nu i en varumärkesresa där de definierar sin vision och framtida roll. Som en följd av detta har vi gemensamt kommit fram till att Wallenstam utgår ur namnet. För Wallenstams del är det viktiga för oss att klubben fortsätter att erbjuda barn och ungdomar i området ett meningsfullt sammanhang med gemenskap och bra idrottsupplevelser. Vi ser positivt på Pixbos varumärkesutveckling och val av nytt namn.”

Vid årsmötet togs även beslut om ny 'Vision' och 'Mission' för klubbarna:

Mission: Glädje och gemenskap genom innebandy.

Vision: Världsledande innebandyförening som utvecklar människor sportsligt och socialt i en trygg miljö där alla känner sig som vinnare på alla planer.

Klubbarnas kärnvärden, "Ledande, gemenskap, förebilder", kvarstår och vi arbetar vidare med vårt värdegrundsarbete.

Styrelsen för kommande verksamhetsår består av Adam Lindberg (Ordförande), Åsa Kalentun (Vice Ordförande), Magnus Bäckström (Sekreterare), Mats Lindkvist (Kassör), Mehregan Redjamand, Jan Inge Forsberg, Peter Runnestig, Patrik Linde och Gunilla Ikponmwosa.

Styrelsen ser fram emot att arbeta vidare med att utveckla klubbarna med fokus under det kommande verksamhetsåret på att säkerställa en ekonomi i balans, att öka intresset för innebandy i Härryda och Göteborg med omnejd samt att skapa en bas för ökad gemenskap inom Pixbo Innebandy.

Vi önskar alla en fin sommar och ser fram emot att se er alla i Wallenstam Arena när verksamheten startar upp efter semestrarna.