Lördag
24 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Ordförande har ordet - november

28 november 2021 21:00
KLUBBEN

Kära medlemmar i Pixbo Wallenstam, veckorna springer just nu framåt och vi börjar närma oss de sista, för många, händelserika veckorna före jul. Likadant är det när det gäller föreningsarbetet.


Vi har i styrelsen kunnat höja blicken mot framtiden igen efter många månader av ”räddningsarbete” efter pandemin (även om vi inte är helt igenom än och nya restriktioner kommer 1/12). En hel del aktiviteter och beslut kommer att ske innan årsskiftet för att ta hela föreningen till nya nivåer och säkra en långsiktig ekonomi. Jag skulle vilja berätta om några av dessa:

StarCamp – Äntligen ser vi möjlighet att återstarta Star Camp och denna gång i vår nya arena. Föreningen har fått in en ny projektledare vid namn Julia Larsson som driver återstart och utveckling av StarCamp. Julias målsättning på lång sikt är att göra Star Camp till världen bästa innebandyläger och anmälan finns nu uppe till lägret 2022. Länk >

Fifty/Fifty – Styrelsen har beslutat att genomföra utbildningen Fifty/Fifty för att ytterligare öka vårt fokus på jämställdhet och dess betydelse för vår förenings utveckling. Vi har under många år jobbat med detta fokus inom föreningen, men vi vill bli ännu bättre. För mer information se https://www.fifty-fifty.nu

USM 16 – Föreningen är i dialog med Västsvenska- och Svenska Innebandyförbundet om att arrangera Ungdoms SM för Flickor och Pojkar 16 den 1-3 april 2022. En ytterst prestigefull turnering att få arrangera på ungdomssidan och vi ser fram emot att ha lag från hela Sverige göra upp om medaljerna i Wallenstam Arena.

Fler sponsorplatser – Vi kommer på sikt att få fler möjligheter till sponsorplatser på träväggarna bredvid LED-skärmarna. Detta skapar möjligheter till fler värdefulla partnerskap för elit, akademi och ungdom.

Konferensmöbler – Under januari får vi leverans av nya konferensmöbler till konferensrummet i arenan. Detta möjliggör för fler partnerskap och bättre möten. Konferensrummet är tillgängligt för alla föreningsmedlemmar och bokas genom [email protected].

Slutligen vill jag också tacka alla som var med och gjorde invigningen av Wallenstam Arena till en stor dag i föreningens historia. Vi hade över 1000 personer på båda matcherna och det gav en känsla av hur värdefullt vårt nya ”hem”, som arenan utgör, kommer att vara för föreningen i framtiden.

Jag vill också uppmana er alla att följa de världsspelarna vi har i våra elitlag som nu går in i landslagen och spelar VM-turneringar i december.

Vi ses i arenan och hallarna!

// Fredrik Larsson, Ordförande Pixbo Wallenstam