Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Pixbo Innebandy söker vikarie till vår klubbadministratör

5 oktober 2023 21:00
KLUBBEN

Vår klubbadministratör kommer att vara föräldraledig från januari till och med september 2024 och vi söker någon som kan ersätta honom.


Pixbo Innebandy söker en serviceminded och strukturerad administratör som vikarie till vår klubbadministratör

Pixbo IBK startade 1981 och är en av Göteborgs äldsta och största innebandyklubbar. Klubben har idag cirka 700 medlemmar och jobbar med både bredd och elitverksamhet. Pixbo Innebandy är representerad i samtliga ungdomsserier, spelar i flera divisionsserier samt i SSL för både damer och herrar.

. . .

Om tjänsten

Pixbo Innebandy har en administrativ funktion som har att ansvara för föreningens administration och kanslifunktion i syfte att stödja föreningens kärnverksamhet, medlemmar och volontärer.

I den administrativa chefens roll ingår att vara samtalspartner och genomförare av administrativt stöd och support för föreningens verksamhet främst inom Barn- och ungdomsverksamheten samt föreningsfrågor. Administratören rapporterar till vice ordförande i styrelsen och är adjungerad i föreningens Verkställande utskott (VU).

I rollen ingår att vara föreningens tydliga kontaktperson i administrativa frågor för föreningens medlemmar och externa intressenter och att i den rollen fördela frågeställningen till berörd funktion, administrativt område eller person inom föreningen.

. . .

Ansvarsområden

Följande kanslifunktionsområden med tillhörande uppgifter ingår i den administrativa rollen:

  • Serie- och lagadministration, ex. licenser och övergångar samt serieanmälningar.
  • Lokal- och halladministration för lagens träningar och serier: Planering och schemaläggning av matcher och träningstider samt tillsätta domare, uppföljning Härryda kommun och förbund, halluthyrning.
  • Kontorsadministration och ansvar för kanslimailen, [email protected]
  • Stöd till föreningens övriga verksamhet i mån av tid: Diverse inköp och administration av gemensamma föreningsaktiviter, administrativt stöd kring Bästkustcupen, administrativt stöd till Ungdomsansvarig.
  • Bidragsansökningar.

. . .

Din profil

Du har en god administrativ förmåga och brinner för föreningsliv och gärna även för innebandy. Administrativt ansvarig har många kontakter med både ledare och medlemmar samt externa kontakter. Tjänsten kräver förmåga att arbeta strukturerat och självständigt samt att vara både serviceminded och lösningsorienterad. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

. . .

Omfattning

Tjänstens omfattning är 50-75 % beroende på förmågor och önskemål från den anställde.

. . .

Mer information

För mer information om tjänsten, kontakta vice ordförande Åsa Kalentun, [email protected], 0706-170626 (kvällstid). Om du vill veta mer om vår förening besök gärna vår hemsida www.pixbo.se.

. . .

Ansökan

Välkommen med din ansökan inklusive cv och referenser till [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 oktober 2023.