Onsdag
07 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Pressmeddelande: Ytterligare en nyckelspelare förlänger med Pixbo Wallenstam

19 juni 2019 10:00
SSL DAM

Efter en tung skadeperiod har vinden vänt för Caroline Adelöw. Efter en stark säsong knackar hon på dörren till landslaget och förlänger samtidigt sitt kontrakt med Pixbo Wallenstam.

Första tiden i klubben blev inte som Caroline Adelöw tänkt sig på grund av skada. 2018/2019 blev hennes första hela säsong i Pixbo Wallenstam, något som gav mersmak då hon nu förlänger sitt kontrakt.


– Det var helt fantastiskt att efter så lång skadeperiod äntligen kunnat vara med på riktigt och få göra en hel säsong i Pixbo Wallenstam. Det var verkligen jättekul. Jag funderade ett tag på om jag skulle förlänga eller inte då jag hade andra alternativ. Men till slut landade det i Göteborg och Pixbo Wallenstam då jag trivs väldigt bra både i laget och med livet utanför. Jag älskar gänget och jag tror på oss som lag och är peppad för att göra en ny säsong med alla härliga tjejer.

Du var med i Guldsteget under säsongen och fick avsluta hela 2018/19 med din första riktiga landslagssamling.

– Det gav absolut en extra boost och det är väldigt inspirerande och lärorikt att få den möjligheten. Vi hade två samlingar med guldsteget och fick också möjligheten till kontinuerlig dialog med förbundskaptenen vilket har var väldigt givande för min utveckling.

Vad har du för förväntningar på 2019/20?

– Revanschlustan från SM-semifinalerna de senaste åren är megastor och jag hoppas vi denna säsong kan lägga in några växlar till och fightas om guldet. Det ska också bli roligt att få lära känna de nya spelarna och att få spela med dem. Individuellt vill jag höja min lägsta nivå och ta ytterlige kliv i min utveckling.

Kalvi Pessi, elitansvarig i Pixbo Wallenstam, ser fram emot Carolines fortsättning i klubben.

– Caroline gjorde säsongen som var, sin första riktiga säsong i Pixbo Wallenstam, och vilken succé det blev. Efter en tung skadeperiod kom hon tillbaka med bravur och visade vilken otroligt skicklig spelare hon är men också att hon kan högprestera på flera positioner. Hon kommer att vara en av nyckelspelarna i laget den kommande säsongen.

Bild: Fri att använda, © Idrottsfoto