Lördag
17 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 2 matcher
Fredag
30 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 2 matcher
Fredag
13 Nov 1 match
Onsdag
18 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Fredag
11 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match

Pressmeddelande: Amanda Mellberg förlänger med Pixbo Wallenstam

28 juni 2018 08:00
SSL DAM

Hon fick hela fjolårssäsongen förstörd på grund av skada, nu förlänger en mycket spelsugen Amanda Mellberg sitt kontrakt med Pixbo Wallenstam. Olyckan var framme i kvartsfinalserien mot Rönnby Västerås i mars 2017. Skadan satte sedan stopp för hela fjolårssäsongen för Amanda Mellberg. Nu är hon klar med rehab och passar samtidigt på att förlänga sitt kontrakt med Pixbo Wallenstam.


– I och med korsbandsskadan blev förra säsongen inte som jag hade tänkt mig, så att förlänga kontraktet och att fortsätta spela var ett självklart val. Jag visste att jag ville fortsätta spela innebandy och när pusselbitarna med livet runt omkring föll på plats kändes det rätt att fortsätta att spela i Pixbo Wallenstam och att göra en sjunde säsong i den polkagrisrandiga tröjan.

Amanda Mellberg är nu redo för sin nionde säsong totalt i högsta ligan och är såklart spelsugen efter skadeuppehållet.

– Jag har haft väldigt lite problem med knäet under min rehabperiod, vilket jag är tacksam för. Jag har försökt att inte stressa på det för mycket men knäet har svarat bra och jag fick ett byte redan i våras och sedan dess har jag kört för fullt med laget. Jag är mer taggad än någonsin på att nästa säsong ska dra igång och är riktigt spelsugen. Jag känner mig starkare i både huvudet och kroppen och har haft fantastisk stöd av min sjukgymnast på IFK-kliniken och från laget. Men visst har jag haft gråten i halsen på gymmet några gånger av smärta, frustration och jävlar anamma.

Elitansvarige Kalevi Pessi är glad över att Mellberg är tillbaka.

– Hon har kämpat stenhårt för att komma tillbaka och efter allt slit är hon väl värd all framgång. Amanda är, trots sin unga ålder, en av lagets mest rutinerade spelare och en viktig kugge såväl på som utanför planen.

Även huvudtränare Per Tjusberg ser fram emot att ha en skadefri Amanda Mellberg tillbaka.

– Det är fantastiskt kul att ha henne tillbaka på planen, redo att prestera på sitt max igen. En kulturbärare, vinnarskalle och fullblodsproffs, som står för precis den lagom grisiga och vägvinnande innebandy som krävs för att gå hela vägen.

_Foto: Vaisanen.nu _