Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Fredag
11 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Onsdag
30 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Onsdag
13 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Onsdag
20 Jan 1 match
Fredag
22 Jan 1 match
Idag 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 2 matcher

Milesson nästa man att förlänga sitt kontrakt

3 juni 2020 12:15
SSL HERR

Silly season fortsätter och några pusselbitar återstår innan allt är klart för Pixbo Wallenstams herrar. Nu står det i alla fall klart att nyblivna pappan Jens Milesson förlängt sitt kontrakt. Milesson kom till Pixbo Wallenstam 2014 från divison ett och Slätafly som en oslipad diamant.


– Folk hade nog inte så bra koll på mig då men i mitt huvud var jag tillräckligt bra för SSL och det enda som fanns var att visa det från början. Jag fick ett bra första läroår och sedan dess tycker jag generellt att jag har utvecklats hela tiden och hållit en hög nivå.

Under sina år i rävfamiljen har han blommat ut till en stabil SSL-spelare. Nu är han en tuff back med ett fruktat skott. Och nu förlänger alltså Milesson sitt kontrakt.

– Det var ett ganska givet val ändå, jag har ett år kvar på Chalmers innan jag tar examen som civilingenjör vilket känns spännande. Sedan tycker jag att gubbarna i laget är så fina, vi har hela tiden haft ett bra lag och att jag trivs bra med allt runtomkring har bidragit till att jag velat spela i Pixbo Wallenstam under så pass lång tid.

Under sin tid i klubben har Jens bland annat fått dra på sig den blågula landslagströjan, 2016.

– Såklart var det väldigt stort och en fantastisk upplevelse att få chansen att spela i landslaget. Det är något man verkligen hade velat vara med om flera gånger. Jag tycker att jag under perioder har presterat på en tillräckligt hög nivå för att jag skulle fått chansen vid vissa tillfällen efter 2016, framför allt under säsongen 2018/19, men det känns ganska tydligt att de satsat på andra spelare. Så det är inget jag tänker på idag men självklart hade jag blivit väldigt glad om man skulle få chansen igen.

Milesson laddar nu för sin sjunde SSL-säsong.

– Målet är att bli bättre än vad vi var denna säsong. Jag tycker att vi har ett väldigt bra lag med några av seriens bästa spelare, en stomme med bra spelare som varit med under flera år och flera riktigt spännande yngre spelare som hela tiden visar grym attityd. Jag vill vinna SM-guld och jag tror vi har bra chans att vara ett av de lagen som ska vara med och utmana om det under säsongen.

Sportchef Rikard Jonsson om Jens förlängning.

– Det känns otroligt skönt att vi har lyckats landa i en förlängning. Milesson är en spelare som år efter år håller hög klass och som kommer att tillföra stor trygghet, erfarenhet och spets till vår backsida.

FAKTA: #31 Jens Milesson. Född: 1990-10-13. Position: Back. Moderklubb: Slätafly SK IBK. Kom till Pixbo Wallenstam: Inför säsongen 2014/15. Landskamper: 6A.

SILLY SEASON >