Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Två talanger ansluter till Pixbo Wallenstam Akademi

12 november 2019 21:00
AKADEMIN

Varmt välkomna säger vi till Albin Wikström-Linders och Lucas Dahlström som båda har valt att fortsätta sin utveckling i Pixbo Wallenstam Akademi. De båda spelarna ansluter omgående. Peter Runnestig Sportchef PW Akademi säger:

"Detta är ytterligare ett kvitto på att det vi gör i Pixbo Wallenstam Akademi passar unga talanger som vill satsa fullt ut på sin innebandy. Att jobba med individuell utveckling överordnat resultat för laget är den inslagna vägen vi tror på och kommer på sikt fostra ännu fler framtida SSL-spelare i Pixbo Wallenstam."


I den Mölndals IBF fostrade Lucas Dahlström ser vi i Pixbo Wallenstam en klassisk center med ett brinnande innebandyhjärta, en talangfull spelare som är beredd att göra det som krävs för att lyckas.

Efter att ha spelat några säsonger i Mölndals IBF har även Albin Wikström-Linders valt att ta klivet till Pixbo Wallenstams Akademi, en spelare med en fin och funktionell teknik och bra blick för spelet.

Vi vill rikta ett stort tack till Mölndals IBF som inte bara har fostrat två duktiga spelare utan också under hela processen varit professionella och tillmötesgående.