Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Pressmeddelande: Filip vom Hofe förlänger med Pixbo Wallenstam

5 juni 2019 10:00
SSL HERR

Målvakten Filip vom Hofe flyttades upp från Pixbo Wallenstams Akademi till Pixbo Wallenstams SSL-lag inför förra säsongen. Nu förlänger han sitt kontrakt med två år. Men han kommer att lånas ut till Fagerhult Habo i Allsvenskan.

Pixbo Wallenstams herrar fortsätter sitt lagbygge inför framtiden och man gör det genom fortsatt satsning på unga talanger. Ett exempel är målvakten Filip vom Hofe, född 1999. Han är en egen produkt som föregående år fick chansen i finrummet, SSL.


– Det har varit ett enormt utvecklande år och jag har tagit flera kliv mot mitt mål att bli en etablerad SSL-målvakt i världsklass. Nu vill jag nästa steg i min utveckling. Under förra säsongen backade jag upp Jon Hedlund som redan är en etablerad förstamålvakt. Nu vill jag öka min speltid under match rejält och jag är glad att jag kommer att få göra det hos Fagerhult Habo. Jag kommer att få massor av nya erfarenheter och göra mig redo för nästa steg med Pixbo Wallenstam i SSL. Detta ser jag verkligen fram emot.

Sportchef Rikard Jonsson kommenterar Vom Hofes utveckling såhär:

– Filip är en stor målvaktstalang som utvecklades positivt under förgående säsong med vårt SSL-lag. Vi tror mycket på Filip och ser honom i framtiden som en SSL-målvakt i Pixbo Wallenstam. För att fortsätta sin positiva utveckling lånar vi ut Filip till Fagerhult Habo i allsvenskan där han kommer att få regelbunden speltid. Det känns bra att vi har knutit till oss Filip i ytterligare två år samtidigt som vi säkerställer hans fortsatta utveckling.