Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Pressmeddelande: Ytterligare två talanger skriver SSL-kontrakt

5 maj 2019 19:00
SSL HERR

Silly season är i full gång och Pixbo Wallenstams herrar fortsätter att satsa ungt. Det står nu klart att två nya spelare lyfts upp från den egna akademin.

Spelare födda år 2000 fortsätter att göra väsen av sig inför SSL-säsongen 2019/20, nu flyttar Pixbo Wallenstam upp två killar till födda just det året. Filip Wramdemark och Oskar Weissbach har varit viktiga kuggar i Pixbo Wallenstams division 1 lag samt i det juniorallsvenskalag som tagit SM-medaljer två säsonger i rad. Nu tar killarna klivet upp till SSL-truppen.


Filip Wramdemark och Oskar Weissbachs flytt upp i SSL-truppen är något sportchef Rikard Jonsson är nöjd med.

– Filip och Oskar är ytterligare två spelare som är skolade och utbildade i vår ungdomsverksamhet och akademi. Det är två stora talanger med bred repertoar som har utvecklats och tagit stort ansvar i vårt division 1 och juniorallsvenska lag under säsongen. Det känns därför både naturligt och spännande att få se dem i SSL kommande säsong.

Rikard Jonsson ser fram emot det fortsatta utvecklingsarbetet med SSL-lagen.

– Filip och Oskar är moderna innebandyspelare med rätt karaktär och med stora hjärtan för klubben. Det ska bli otroligt spännande och stimulerande att få fortsätta utveckla dem i vår SSL-organisation.