Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande: Ytterligare två talanger skriver SSL-kontrakt

5 maj 2019 19:00
SSL HERR

Silly season är i full gång och Pixbo Wallenstams herrar fortsätter att satsa ungt. Det står nu klart att två nya spelare lyfts upp från den egna akademin.

Spelare födda år 2000 fortsätter att göra väsen av sig inför SSL-säsongen 2019/20, nu flyttar Pixbo Wallenstam upp två killar till födda just det året. Filip Wramdemark och Oskar Weissbach har varit viktiga kuggar i Pixbo Wallenstams division 1 lag samt i det juniorallsvenskalag som tagit SM-medaljer två säsonger i rad. Nu tar killarna klivet upp till SSL-truppen.


Filip Wramdemark och Oskar Weissbachs flytt upp i SSL-truppen är något sportchef Rikard Jonsson är nöjd med.

– Filip och Oskar är ytterligare två spelare som är skolade och utbildade i vår ungdomsverksamhet och akademi. Det är två stora talanger med bred repertoar som har utvecklats och tagit stort ansvar i vårt division 1 och juniorallsvenska lag under säsongen. Det känns därför både naturligt och spännande att få se dem i SSL kommande säsong.

Rikard Jonsson ser fram emot det fortsatta utvecklingsarbetet med SSL-lagen.

– Filip och Oskar är moderna innebandyspelare med rätt karaktär och med stora hjärtan för klubben. Det ska bli otroligt spännande och stimulerande att få fortsätta utveckla dem i vår SSL-organisation.