Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match

Martin Östholm skriver på nytt kontrakt

2 april 2021 18:30
SSL Herr

Här bjuds det på en riktig påskpresent. Poängligavinnaren Martin Östholm väljer att skriva på ett nytt avtal med Pixbo Wallenstam. Avtalet sträcker sig över två år.


En av årets viktigaste förlängningar är i hamn. 32-åringen som blir bättre för varje säsong väljer att skriva ett tvåårsavtal med Pixbo Wallenstam.

"Jag valde med mitt hjärta och känner att jag vill fortsätta en spännande resa tillsammans med Pixbo Wallenstam, jag är inte klar. Jag vill fortsätta att kriga för att guldet ska hem till Göteborg", säger Martin Östholm

Sportchef Rikard Jonsson är mycket nöjd med förlängningen.

"Bästa påskpresenten på många år och ytterligare en viktig pusselbit är på plats. Sveriges bästa center, vinnare av SSLs poängliga, det talar för sig själv hur viktigt detta är för Pixbo Wallenstams herrlag. Martin har stora spetsegenskaper som han har bevisat under många år, back som center, i både Pixbo Wallenstam och svenska landslaget vilket är unikt. Att vi hittat former för en förlängning blev bästa påskpresenten för Pixbo Wallenstam", säger Jonsson.

Sedan tidigare har ett gäng herrspelare valt att skriva på nya aval inför nästa säsng: Anton Eriksson, John Hedlund, Filip Wramdemark, Fabian Lindbäck och Oskar Weissbach har alla förlängt sina avtal.