Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande: Axel Larson klar för Pixbo Wallenstam

11 juni 2018 10:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstam fortsätter att bygga inför kommande säsonger. Nästa spelare att ansluta till Pixbo Wallenstams herrar inför säsongen 2018/19 är Axel Larson. Axel kommer närmast från AIK och gör sin tredje säsong i SSL 2018/19.


– Jag fick ett väldigt bra intryck av Pixbo Wallenstam och de människor jag har pratat med i föreningen från första början. Det är en proffsig klubb och jag tror att det är här jag har bäst chanser att bidra och att fortsätta att utvecklas som spelare. Att få chansen att komma till en storklubb känns spännande. Jag hade några olika anbud från andra SSL-klubbar men när Pixbo Wallenstam hörde av sig kändes det rätt. Det svåra var att ta beslutet att lämna Stockholm men jag vill fortsätta att spela på högsta nivå så det vägde över.

Axel Larson gör sin tredje säsong i SSL 2018/19. Övergången till Pixbo Wallenstam innebär också att han får fortsätta att spela i samma lag som Andreas Stefansson som också anslöt från AIK till Pixbo Wallenstam nu i våras.

– Såklart är det skönt att känna någon när man byter lag. Jag har pratat en del med "Steffe" och det ska bli kul att fortsätta att spela ihop med honom. Sedan är jag säker på att resten av laget också är goa gubbar.

Huvudtränare Jonas Eliasson har haft Larson under luppen, nu får han träna honom.

– Jag hade bra koll på Axel redan säsongen innan jag tog över herrlaget och tyckte direkt om hans spelstil. Han känns gjuten i vårt spelsystem, en kvick grovjobbare med ett bra spelsinne som är duktig i spelvändningsfasen. Han är väldigt ung men känns redan mogen i sitt spel. Kul att han väljer sin fortsätta satsning med oss i Pixbo Wallenstam.

Även sportchef Rikard Jonsson ser fram emot att få följa Axels framfart.

– Jag är glad att han väljer att fortsätta sin karriär och utveckling hos oss i Pixbo Wallenstam. Det är en spelare som är otroligt noggrann och seriös med sin träning och utveckling så det ska bli underbart att få se Axel i våra rödvita färger.