Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Dags att nominera din kandidat till Star Camp-stipendiet 2023

29 januari 2023 08:00
KLUBBEN

Från och med 2012 delar Pixbo Wallenstam Innebandy varje år ut Star Camps stipendium till lovande ungdomsspelare. Stipendiet riktar sig till unga spelare i åldern 12-15 år. Nu har det blivit dags att nominera din kandidat till Star Camp-stipendiet 2023.


Stipendiet delas ut till unga spelare som brinner för sin idrott. Det räcker emellertid inte med att vara duktig på innebandyplanen för att bli stipendiat utan man måste också vara en god lagspelare och bra kamrat vid sidan av planen.

Kriterier för nominering av spelare:

  • Spelare är i åldern 12-15 år.
  • Ambitiös och duktig innebandyspelare.
  • En ödmjuk och god kamrat.

Stipendiet innebär att spelaren bjuds på en lägervecka på Star Camp och får där göra samma saker som alla andra deltagare. Det som är extra krydda för stipendiaten är att han/hon får träna med Pixbo Wallenstams A-lag samt får spela med laget mot Star Camp deltagarna.

Stipendiaten får också en egen matchtröja från Pixbo Wallenstam med sitt namn och nummer samt en Zone-tröja med Pixbo Wallenstams elitspelares autografer.

Den som nominerar spelaren bör vara ledare (klubbledare eller distriktlagsledare) och känna spelaren väl. Vid nominering skall spelarens ålder och klubb anges samt en skriftlig motivering ges till hur spelaren uppfyller kriterierna.

Sista dag för nominering är 20 mars. Nomineringar görs till [email protected] – märk mejlet med SC-Stipendie.

Läs mer om stipendiet här.