Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande: Världsbacken Martin Östholm stannar i Pixbo Wallenstam

23 april 2018 18:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar fortsätter sitt lagbygge inför säsongen 2018/2019. Det är redan klart med sportchef, assisterande tränare och målvakt. Nu tar man steget upp i banan och förlänger med en av världens bästa backar, Martin Östholm.


Han kom ny till SSL, Göteborg och Pixbo Wallenstam 2007. Sedan dess har mycket hänt och han anses idag av många vara världens bästa back. Nu förlänger Martin Östholm sitt kontrakt med Pixbo Wallenstam i två år.

– Det känns väldigt bra att fortsätta, det är klubben i mitt hjärta och jag är väldigt stolt att få vara en del av den, säger Martin Östholm.

En skada förstörde stora delar av vårsäsongen så det är en revanschsugen Martin Östholm som laddar för nästa säsong. Det blir hans tolfte i högsta serien och i Pixbo Wallenstam.

– För lagets del hoppas jag att vi utvecklas som grupp och att vi går längre i slutspelet än vad vi gjorde i år. Personligen vill jag fortfarande utvecklas som spelare och person för att bli bättre, säger Martin Östholm.

Sportchef Rikard Jonsson kommenterar Martin Östholms förlängning såhär:

– Han är en världspelare som gör skillnad och som är vår ledare. Därför är vi otroligt glada och nöjda över att vi tillsammans har lyckats landa i ett nytt avtal.

Huvudtränare Jonas Eliasson är givetvis också nöjd.

– Det känns väldigt bra att Martin fortsätter sin satsning i Pixbo Wallenstam. När han är på humör är han världens bästa offensiva back samtidigt som jag är helt säker på att han kan ta ytterligare kliv. I power play finns det ingen som kan mäta sig med Martin Östholm och vi ska jobba hårt tillsammans för att han ska få spela VM i december.