Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match

Unihoc ny huvudpartner till Pixbo Wallenstam

3 juni 2021 12:55
FÖRENINGEN

Vi är idag mycket glada över att meddela att Unihoc från och med säsongen 2021/2021 och minst 5 säsonger framåt kommer att vara huvudpartner till Pixbo Wallenstam.


Unihoc och Pixbo Wallenstam har kommit överrens om ett 5-årigt partnersavtal.

"Det känns fantastiskt att ingå i nytt parnterskap med Unihoc. Vi är tillbaka där vi en gång startade för 40 år sedan när innebandyn fortfarande var en väldigt ung idrott. Pixbo Wallenstam och Unihoc är två av de mest välkända varumärkerna som finns inom innebandyn och nu är det är en perfekt tidpunkt att slå sig samman igen och sluta cirkeln" - säger Kristina Landgren, Vice Ordförande i Pixbo Wallenstam

Unihoc är också mycket glada över att äntligen vara tillbaka som huvudpartner i Pixbo Wallenstam.

"Att signa Pixbo Wallenstam igen är en dröm som blir sann för oss. Vi har en lång historia tillsammans och att ta upp detta partnerskap igen i samband med att Pixbo Wallenstam fyller 40 år och flyttar in i nya Wallenstam Arena är en perfekt timing. Pixbo Wallenstam tillhör en av de mest kända innebandyföreningarna i världen och vi är exalterade över att få utveckla ett starkt partnerskap med föreningen" säger Torbjörn Jonsson, Vice president Unihoc.

Vi vill härmed hälsa Unihoc varmt välkomna tillbaka till "Rävfamiljen".