Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Fredag
17 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Tisdag
11 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 2 matcher
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match

Star Camp flyttar in i nya Wallenstam Arena - anmäl dig nu

1 december 2021 21:30
KLUBBEN

En mycket glädjande nyhet för Star Camp 2022 är att vi nu flyttar in NYA Wallenstam Arena. En supermodern innebandyarena med spel- och träningsmöjligheter i världsklass! Vi har under lägret även tillgång till Wallenstamhallen och Mölnlycke Arena.


VI FLYTTAR IN I NYA ARENAN

Nya Wallenstam arena i Mölnlycke är kommunens största arena för matcher och evenemang. Den är också Pixbo Wallenstams match- och träningsarena. Anläggningen består av en stor inomhusarena med knappt 1600 läktarplatser.

Här ryms också en stor träningshall, åtta omklädningsrum, kafeteria och en utställningsdel med konferensutrustning. Direkt innanför entrén finns kiosker och plats för andra försäljningsytor samt biljettkassor.

FLER NYHETER

På Star Camp bjuds man på träning enligt Pixbo Wallenstams modell med betoning på passningar, skott, teknik och mycket spel. Vi genomför två träningspass om dagen. Förutom träningspassen finns det möjlighet att spela matcher varje dag (3 utespelare + målvakt) för de som vill. Våra erfarna ledare ger personliga råd och tips för att man ska kunna bli en bättre innebandyspelare.

Nytt för i år är att vi även har rena målvaktsinstruktörer med på lägret. Under veckan kan de som vill spela även träningsmatch mot Pixbo Wallenstams herr- och damlag. Veckan avslutas med en turnering. Här deltar och möts alla lägerdeltagare.

En annan nyhet för året är att vi erbjuder padelspel för såväl proffs som nybörjare. Den 1 april kommer Nordens modernaste padelanläggning att invigas. Den ligger 400 meter från Wallenstam Arena. Här finns det möjlighet att spela padel under Star Camp veckorna.

LISEBERG - EN TRADITION SOM HÅLLER I SIG

En återkommande tradition genom åren på Star Camp är utflykten till Liseberg. En valfri tur för alla som vill ha lite extra äventyr under lägret. Vågar du följa med oss på den ultimata utmaningen? Beväpna dig med mod och kraft inför turen med Valkyria – för att komma upp måste du först åka ner. Rakt ner!

Läs mer www.starcamp.se