Söndag
15 Okt 2 matcher
Fredag
20 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Torsdag
02 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Onsdag
08 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Fredag
01 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 2 matcher
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Fredag
05 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 2 matcher
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match

Årsmöte 2022 i Pixbo Wallenstam IBK/IBF

3 juli 2022 22:00
KLUBBEN

Förra veckan hölls det fyrtioförsta årsmötet för Pixbo Wallenstam där vi tackade av ett antal personer och valde in några nya i styrelsen. Vi riktar ett stort tack till det arbete som gjorts under ledning av avgående ordförande Fredrik Larsson tillsammans med övriga i styrelsen under pandemin för att säkerställa att Pixbo Wallenstam som förening kommer ut starkare än någonsin.


Ett extra stort tack också till Inge Nilsson som kliver av efter tio år i styrelsen som ungdomsansvarig och nu kan fokusera på det han brinner för, att utveckla Bästkustcupen som nästa år firar 25 år.

Här följer en kortfattad sammanfattning för det gångna året: Äntligen har de sista restriktionerna släppt och vi ser framåt som förening. Mitt under pandemin invigde vi vår efterlängtade nya hemmaarena och hoppas inför säsongen 2022/23 att kunna nyttja den fullt ut både vad gäller träning och event men inte minst med massor av härliga matcher.

Under säsongen 21/22 firade föreningen framgångar inom både Elit och Akademi. I den återuppståndna Svenska Cupen där finalen gick av stapeln i Gävle tog både herr- och damlaget silver och Dam SSL tog även (igen) silver i finalen efter att först ha vunnit serien.

Akademin har också skördat stora framgångar under våren och vann både USM (P16) och JAS klassen (HJ18), att vinna båda samma år har endast tre föreningar lyckats med sedan 1994. Pixbo Wallenstamss JAS-lag vann över RIG (Riksidrottsgymnasiet) i finalen i IFU Arena, vilket enligt Innebandymagazinets Christian Svensson är en av innebandyhistoriens största guldskrällar någonsin.

Vi välkomnar också ett antal nya ledamöter till styrelsen som under året kommer att ledas av Adam Lindberg, känd Pixboprofil som funnits i föreningen i över 30 år. Övriga i styrelsen är Ann-Sofie Lindh, Mehregan Redjamand, Åsa Kalentun, Mats Lindqvist, Cecilia Lamton, Jan-Inge Forsberg, Magnus Bäckström, Johan Nilsson och Lennart Winqvist.

Kommentar från tillträdande ordförande Adam Lindberg:

"Jag tackar för förtroendet och ser fram emot att ta över stafettpinnen från Fredrik Larsson som ny ordförande i Pixbo Wallenstam. Vi har många utmaningar framöver och i den snabbt föränderliga värld vi lever i måste vi anpassa oss och i mycket större omfattning hjälpas åt för att vi tillsammans skall nå våra mål. Vi syns i hallen."