Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Grattis Ida och Gustav - två av vinnarna i Pantamera Fair Play

25 april 2021 11:00
SSL DAM/HERR

Nu har vinnarna i fyra olika kategorier utsetts i Svensk Innebandys och Pantameras Fair Play-utmärkelse. Fair Play-utmärkelsen ska tilldelas spelare/ledare för ett SSL-lag som uppfyller följande kriterier: ”Spelaren/ledaren ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”


Vinnarna tilldelas sina utmärkelser under SM-finalbanketten den 27 april och får förutom ära och diplom även 5000 kronor av Pantamera till ungdomsverksamheten i sin förening. Det i syfte att fortsätta arbetet att fostra framtida förebilder.

Nu har Pantamera, i nära samarbete med Svensk Innebandys domarorganisation, beslutat om följande vinnare:

Årets Fair Play-spelare dam: Ida Sundberg, Pixbo Wallenstam IBK

”Ida Sundberg är en spelare som alltid lyssnar, har en positiv energi och inställning och som går att ha en bra dialog med, både före, under och efter matcherna. En förebild som både spelare och lagkapten vilket gör henne till ett naturligt val av årets Fair Play-pris.”

Årets Fair Play-spelare herr: Gustav Fritzell, Pixbo Wallenstam IBK

”Gustav Fritzell har med sin positiva inställning till motståndare, domare också kunnat fokuserat på sin egen roll och sin egen prestation, vilket tydligt varit lyckat. Han har alltid bemött spelare och domare med respekt och sin egen karaktäristiska charm. Detta göra honom till en värdig vinnare av Fair Play-priset. ”

Årets Fair Play-ledare dam: Joakim Sjöstrand, Endre IF

”Joakim Sjöstrand är en rak och tydlig ledare. Är exemplarisk i sin kommunikation i samband med match. Vågar erkänna sina egna misstag och främjar ett bra klimat under match. Därför är han en värdig vinnare av Pantameras Fair Play-pris”

Årets Fair Play-ledare herr: Oscar Lundin, Storvreta IBK

"Oscar Lundin har ett professionellt beteende vid sidan av planen mot alla deltagare i och runt matcherna. Han är trevlig, har glimten i ögat och fokus på det egna spelet. Han lämnar plats och utrymme åt domarna att sköta sitt uppdrag samt uppträder respektfullt mot samtliga aktörer. Detta föredömliga beteende gör honom till en självklar vinnare av Fair Play-priset."

Källa: Innebandy.se