Söndag
02 Okt 2 matcher
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Onsdag
28 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher

Pressmeddelande: Ida Eliasson har skrivit på för Pixbo Wallenstams damer

29 maj 2020 12:15
SSL DAM

Det fjärde nyförvärvet för Pixbo Wallenstams damer inför säsongen 2020/21 blir dalkullan Ida Eliasson. Ida hade dubbellicens med moderklubben Borlänge och Västerås Rönnby ifjol och fick där göra SSL-debut.


– Det var otroligt nervöst att spela första matchen i SSL, jag var väldigt spänd men samtidigt taggad såklart. Mina lagkamrater och ledare gav mig fin stöttning och peppning vilket betydde jättemycket. Tempot och tiden med boll var de största skillnaderna enligt mig, samtidigt som den individuella skickligheten hos spelarna också var bättre än det jag var van vid.

Det står nu klart att Pixbo Wallenstam blir nästa klubb för Ida Eliasson.

– Jag har hört mycket bra om klubben och deras verksamhet. Jag har även länge varit inställd på att plugga och är lite extra förtjust i Göteborg som stad så för mig var Pixbo Wallenstam ett självklart val.

Målet med kommande säsong för Ida handlar om att fortsätta att utvecklas.

– Jag vill utvecklas både som innebandyspelare och person. Som spelare vill jag få upp tempot i alla situationer både med och utan boll och fortsätta jobba med mina styrkor och svagheter. Att fortsätta ha roligt är också viktigt, då kommer utvecklingen samtidigt. Det kommer att bli en otroligt spännande säsong som jag ser mycket fram emot. Det blir en hel del omställningar, både privat och idrottsmässigt men jag känner mig taggad och redo. Jag är helt säker på att jag kommer trivas bra i Pixbo Wallenstam och det ska bli roligt att lära känna nya människor och självklart att spela innebandy på elitnivå.

Elitansvarig Kalevi Pessi ser fram emot Idas utveckling i klubben.

– Hon är en spännande ung back som lovordats av många. Ida har alla förutsättningar för att bli en spetsspelare i Pixbo Wallenstam med tuffheten, intensiteten och spelskickligheten vi vill se hos våra backar.

Även huvudtränare Jonas Eliasson är spänd på Idas entré i rävfamiljen.

– Jag har bara fått fina lovord om henne och hon kommer att tillföra både offensivt som defensivt. Det känns kanon att Ida kommer in och gör vår backbesättning ännu starkare.

FAKTA. Namn: Ida Eliasson. Född: 2000-08-23. Position: Back. Moderklubb: IBF Borlänge. Har också spelat i: Västerås Rönnby IBK och IBF Falun Ungdom.

SILLY SEASON >

Bild: Fri att använda, © pixbo.se