Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Nu kör vi, anmäl dig till Star Camp 2023 redan idag!

4 december 2022 21:00
KLUBBEN

Till sommaren är det dags för den tjugoandra upplagan av Pixbo Wallenstams populära sommarläger, Star Camp. Du välkomnas till en nybyggd arena i världsklass där du en hel vecka lever och andas innebandy tillsammans med de andra deltagarna. Men visst har vi också tid för våra sommarfavoriter såsom Liseberg, den klassiska 5-kampen, magisk grillkväll och Fröken Uddes badplats. Som vi längtar!


Välkommen till den den tjugoandra upplagan av Star Camp, arrangerad av Pixbo Wallenstam, som går av stapeln sommaren 2023.

Star Camp är ett internationellt innebandyläger för killar och tjejer från 10-17 år. Målsättningen med lägret är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från flera av världens innebandyländer. Under åren har deltagarna kommit från femton nationer. Från år 2000 fram till dagens datum har följande länder deltagit: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Belgien, Tjeckien, Ryssland, Kina, Singapore, USA, Kanada, Spanien, Estland, Lettland.

Under lägret förvandlas Mölnlycke till ett sportcenter. På plats får du som deltagare varje dag under veckan utveckla dina innebandykunskaper med hjälp av engagerade och utbildade ledare för att ta ditt spel till nästa nivå. Utöver detta erbjuds det även att testa på andra sporter, men vi anordnar också inspirerande föreläsningar och aktiviteter inom det senaste i sportindustrin. Testa till exempel på sport genom virtual reality och och lär dig mer mer hur det är att studera och arbeta inom sport och event management.

Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag. Alla är välkomna.

Mer information om Star Camp finns på lägrets hemsida www.starcamp.se Läs mer om lägret, anmälan, information här >