Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Pressmeddelande: Jonas Eliasson slutar som huvudtränare

5 april 2019 18:00
SSL HERR

Säsongen 2018/19 är slut för Pixbo Wallenstams herrar och arbetet inför kommande säsong är därmed i full gång. Under veckan blev det klart att Jonas Eliasson inte kommer att fortsätta som huvudtränare.

Jonas Eliasson tog över som huvudtränare för Pixbo Wallenstams herrar efter Per Tjusberg inför säsongen 2017/18. Nu två säsonger senare har kontraktet gått ut och parterna har enats om att inte förlänga detta.


– Vi vill tacka Jonas för två spännande år med Pixbo Wallenstams herrlag. Han har med sitt stora Pixbohjärta och engagemang flyttat fram herrlagets positioner på den internationella innebandyplanen. Jonas har också lärt spelare och ledare vad elit handlar om. Nu går herrlaget in i en ny fas där utveckling är i fokus och där vi fortsätter att utveckla och fördjupa det arbete Jonas har gjort och fört, säger sportchef Rikard Jonsson.

Även elitansvarig Kalevi Pessi är glad över samarbetet med Jonas Eliasson.

– Han har i flera år varit ledare i Pixbo Wallenstam inom såväl Akademin som elit. På elitsidan förde han föreningens damlag till deras första SM-guld. Jonas tog sedan över herrlaget i en besvärlig situation som inleddes med Mikael Harryssons tragiska bortgång. Han samlade då laget och genomförde en fantastisk säsong för att hedra minnet av ”Harry”. Jonas vinnarmentalitet och prestationsfokus är enastående och han ställer höga krav på sig själv, spelare, ledare och inte minst sportchefer. Oavsett hans planer just nu, är vi i Pixbo Wallenstam angelägna om att hitta former för att jobba med honom i framtiden.

Bild: Idrottsfoto (fri att använda)