Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Välkommen till klubben Johan Good!

2 maj 2023 15:00
KLUBBEN

"Vi är otroligt glada att knyta Johan Good till föreningen säger Adam Lindberg", ordförande i Pixbo Wallenstam.


Johan Good beskriver sig själv som en glad och utåtriktad 31-åring med stor drivkraft och idrottsengagemang. Han är en erfaren marknadsförare och utvecklingskonsult inom innebandy samt har mångårig erfarenhet som idrottsledare.

Johan är född och uppvuxen i Dalsjöfors, strax utanför Borås, och har studerat på Bosön Idrottsfolkhögskola i Stockholm innan han landade i Uppsala som marknadsansvarig och ungdomskonsulent i innebandyföreningen FBC Uppsala och Instruktör på Innebandygymnasiet i Uppsala.

2017 byttes föreningstjänsten till en roll som utvecklingskonsult på Upplands Innebandyförbund, där han jobbat med spelarutveckling, ledarutveckling, föreningsutveckling och arrangemang.

Johan är också mycket kompetent inom marknadsföring och sociala medier. Han är även van kursledare och konferencier vid olika typer av mässor och event, något som Pixbo Wallenstam också kommer kunna dra stor nytta av. Johan har dessutom en mångårig erfarenhet inom mediaproduktion, och är producent för en innebandypodcast som heter Coachpodden.

"Åren i Stockholm/Uppsala har varit otroligt utvecklande, jag har verkligen fått testa på allt från att arrangera innebandy-VM till att ha coachat hundratals innebandymatcher på alla möjliga nivåer/platser. Jag ser verkligen fram emot att få flytta till västkusten och Pixbo, jag hade förmånen att vara på plats under ett par matcher i slutspelet så det ska bli ruskigt kul att få kicka igång arbetet med att lära känna alla i föreningen och bidra med det jag kan för att bygga vidare på den fina trend som finns i föreningen. Vi ses på Star Camp i sommar"

Med Johan Good hoppas vi kunna bygga vidare och skapa mer ”Glädje och Gemenskap genom innebandy”, säger Adam Lindberg.