Fredag
05 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 2 matcher
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Välkommen till klubben Johan Good!

2 maj 2023 15:00
KLUBBEN

"Vi är otroligt glada att knyta Johan Good till föreningen säger Adam Lindberg", ordförande i Pixbo Wallenstam.


Johan Good beskriver sig själv som en glad och utåtriktad 31-åring med stor drivkraft och idrottsengagemang. Han är en erfaren marknadsförare och utvecklingskonsult inom innebandy samt har mångårig erfarenhet som idrottsledare.

Johan är född och uppvuxen i Dalsjöfors, strax utanför Borås, och har studerat på Bosön Idrottsfolkhögskola i Stockholm innan han landade i Uppsala som marknadsansvarig och ungdomskonsulent i innebandyföreningen FBC Uppsala och Instruktör på Innebandygymnasiet i Uppsala.

2017 byttes föreningstjänsten till en roll som utvecklingskonsult på Upplands Innebandyförbund, där han jobbat med spelarutveckling, ledarutveckling, föreningsutveckling och arrangemang.

Johan är också mycket kompetent inom marknadsföring och sociala medier. Han är även van kursledare och konferencier vid olika typer av mässor och event, något som Pixbo Wallenstam också kommer kunna dra stor nytta av. Johan har dessutom en mångårig erfarenhet inom mediaproduktion, och är producent för en innebandypodcast som heter Coachpodden.

"Åren i Stockholm/Uppsala har varit otroligt utvecklande, jag har verkligen fått testa på allt från att arrangera innebandy-VM till att ha coachat hundratals innebandymatcher på alla möjliga nivåer/platser. Jag ser verkligen fram emot att få flytta till västkusten och Pixbo, jag hade förmånen att vara på plats under ett par matcher i slutspelet så det ska bli ruskigt kul att få kicka igång arbetet med att lära känna alla i föreningen och bidra med det jag kan för att bygga vidare på den fina trend som finns i föreningen. Vi ses på Star Camp i sommar"

Med Johan Good hoppas vi kunna bygga vidare och skapa mer ”Glädje och Gemenskap genom innebandy”, säger Adam Lindberg.