Söndag
25 Nov 1 match
Tisdag
27 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Torsdag
20 Dec 1 match
Fredag
28 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Onsdag
09 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Tisdag
22 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Måndag
28 Jan 1 match
Onsdag
06 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher

Stephanie Boberg lämnar Pixbo Wallenstam

22 maj 2018 09:00
SSL DAM

Efter fem år i de polkarandiga tröjorna har nu Stephanie Boberg, 24 år, bestämt sig för att byta förening. Flyttlasset styrs nu mot Visby och ny klubbadress blir Endre IF. Pixbo Wallenstam förlorar därmed en back av världsklass.


Kristina Landgren Carestam, före detta sportchef och klubbchef i Pixbo Wallenstam, var den som för fem år sedan värvade Stephanie till föreningen.

– Redan när vi scoutade henne såg vi den stora potential Stephie hade för att bli en riktig toppspelare. Något hon också har utvecklats till att bli under sin tid i klubben. Personligen tycker jag därför att det är tråkigt att hon har valt att inte förlänga med klubben. Men naturligtvis önskar jag henne ett stort lycka till i sin nya klubb.

På frågan om hur Stephanie själv har upplevt sina fem år i Pixbo Wallenstam svarar hon:

– Jag har haft fem fantastiska år i Pixbo Wallenstam som ligger mig nära om hjärtat. Jag har utvecklats enormt som både person och innebandyspelare och året vi tog SM-guld var verkligen ett magiskt år. Att få skriva in sig i historieböckerna och spela med alla fantastiska spelare under dessa år kommer jag alltid att bära med mig.

Vad är skälet till att du lämnar Pixbo Wallenstam?

– Jag har trivts väldigt bra i Pixbo Wallenstam och det har ingenting att göra med innebandyn att jag har valt en flytt, det är endast av personliga skäl och livet utanför innebandyn som detta beslut är taget och jag kommer alltid att ha tjejerna och Pixbo Wallenstam nära hjärtat.

Varför valde du Endre, det har ju ryktats om andra klubbar?

– Miljön att bo på Gotland känns som rätt steg för mig i min livssituation och jag tycker att Endre har något spännande på gång och ser det som en fin förening att spela i.

Föreningen och Pixbo.se önskar Stephanie lycka till i sin nya klubbadress.