Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Stephanie Boberg lämnar Pixbo Wallenstam

22 maj 2018 09:00
SSL DAM

Efter fem år i de polkarandiga tröjorna har nu Stephanie Boberg, 24 år, bestämt sig för att byta förening. Flyttlasset styrs nu mot Visby och ny klubbadress blir Endre IF. Pixbo Wallenstam förlorar därmed en back av världsklass.


Kristina Landgren Carestam, före detta sportchef och klubbchef i Pixbo Wallenstam, var den som för fem år sedan värvade Stephanie till föreningen.

– Redan när vi scoutade henne såg vi den stora potential Stephie hade för att bli en riktig toppspelare. Något hon också har utvecklats till att bli under sin tid i klubben. Personligen tycker jag därför att det är tråkigt att hon har valt att inte förlänga med klubben. Men naturligtvis önskar jag henne ett stort lycka till i sin nya klubb.

På frågan om hur Stephanie själv har upplevt sina fem år i Pixbo Wallenstam svarar hon:

– Jag har haft fem fantastiska år i Pixbo Wallenstam som ligger mig nära om hjärtat. Jag har utvecklats enormt som både person och innebandyspelare och året vi tog SM-guld var verkligen ett magiskt år. Att få skriva in sig i historieböckerna och spela med alla fantastiska spelare under dessa år kommer jag alltid att bära med mig.

Vad är skälet till att du lämnar Pixbo Wallenstam?

– Jag har trivts väldigt bra i Pixbo Wallenstam och det har ingenting att göra med innebandyn att jag har valt en flytt, det är endast av personliga skäl och livet utanför innebandyn som detta beslut är taget och jag kommer alltid att ha tjejerna och Pixbo Wallenstam nära hjärtat.

Varför valde du Endre, det har ju ryktats om andra klubbar?

– Miljön att bo på Gotland känns som rätt steg för mig i min livssituation och jag tycker att Endre har något spännande på gång och ser det som en fin förening att spela i.

Föreningen och Pixbo.se önskar Stephanie lycka till i sin nya klubbadress.