Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Pressmeddelande: Philip Bringestedt förlänger med Pixbo Wallenstam

24 maj 2018 09:00
SSL HERR

Föregående säsong var hans första hela säsong i SSL. Nu väljer Philip Bringestedt att förlänga sitt kontrakt med Pixbo Wallenstam. Bringestedt gjorde debuten i SSL 2014/15, sedan blev det en säsong i allsvenskan och en säsong i division ett innan det återigen var dags för finrummet.


– Jag tycker att min första hela SSL-säsong var bra. Jag hade ju känt på det lite innan men det känns skönt att ha första riktiga säsongen avklarad.

Att nu förlänga kontraktet var inget svårt beslut?

– Nej, det var egentligen inget snack. Vi är ett härligt gäng och klubben ligger mig varmt om hjärtat sedan barnsben. Alternativ finns alltid med inget som var aktuellt. Nästa säsong vill jag fortsätta att utvecklas individuellt, bli farligare offensivt och bli mer betydande på plan.

Huvudtränare Jonas Eliasson ser fram emot att få fortsätta arbetet ihop med Philip Bringestedt.

– Jag hade förmånen att träna honom redan under hans juniortid och jag valde att ta in honom i SSL förra säsongen då jag vet hur bra han kan bli. Han är en avig vänstermitt med ett lurigt skott som alltid ger hundra procent och som alltid tänker på laget först. Det känns kanon att han fortsätter sin satsning i Pixbo Wallenstam.

Även sportchef Rikard Jonsson är nöjd med att Bringestedt väljer fortsatt spel i den rödvita tröjan.

– Det är en lojal, noggrann och träningsvillig spelare som nu väljer att fortsätta sin utveckling hos oss. Hans kvalitéer som spelare, hans utvecklingsmöjligheter och hans stora hjärta för Pixbo Wallenstam är ovärderligt i vårt lag både på kort och lång sikt.

Bild: Fri att använda, © Idrottsfoto