Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Fredag
11 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 2 matcher
Onsdag
30 Dec 1 match
Söndag
03 Jan 1 match
Onsdag
13 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Onsdag
20 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 2 matcher
Onsdag
17 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match

Pressmeddelande: Målfarlig forward klar för Pixbo Wallenstams damer

18 maj 2019 12:00
SSL DAM

Pixbo Wallenstam förstärker anfallet med en målfarlig rightfattad forward från IBF Falun. Anna Dömstedt, född 1997, har bestämt sig för att ta steget upp till SSL och spelar med Pixbo Wallenstam kommande säsong.

Pixbo Wallenstams damer förstärker offensiven och värvar Anna Dömstedt. En hårt arbetande forward som gjorde 51 poäng, 35 mål och 16 assist, på 28 allsvenska matcher förra säsongen. Hon ser fram emot flytten med stor förväntan.


– Jag ser fram emot att få komma ner till Göteborg och att få komma in i ett nytt lag och en ny träningsmiljö. Jag hoppas att kunna bidra med min offensiv samtidigt som jag ges stora möjligheter att utvecklas. Mina förväntningar är att få spela roliga och tuffa matcher och jag hoppas såklart på att få spela så mycket som möjligt. Jag fick ett väldigt gott intryck av Pixbo Wallenstam och upplever att det är en satsande förening vilket jag tror kommer att passa mig bra för att försöka ta nästa kliv i min innebandyutveckling. Det verkar också vara ett härligt gäng och en fin stad vilket jag tror kommer att bidra till att jag kommer att trivas bra i Pixbo Wallenstam.

Tränare Per Tjusberg om nyförvärvet:

– Anna har gjort en stark fysisk utveckling det senaste året. Hon har alltid varit en målskytt med offensiva spetskvaliteter och med hennes utveckling i duellspel och intensitet ska det bli väldigt intressant att få följa hennes resa i Pixbo Wallenstam.

Kalevi Pessi, elitansvarig i Pixbo Wallenstam, är nöjd med värvningen av Dömstedt.

– Vi har haft koll på henne i flera års tid. Hon passar väl in i vårt sätt att spela innebandy och kommer att tillföra en hel del i vårt anfall. Vi behöver få in spelare som vet hur man gör mål och Anna har haft en bra säsong bakom sig i allsvenskan och det ska bli spännande att följa hennes fortsatta utveckling i SSL och Pixbo Wallenstam.