Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Damernas match mot Karlstad imorgon lördag flyttas!

30 oktober 2020 11:30
SSL DAM

Igår kväll skickade Pixbo Wallenstam tillsammans med Karlstad in en begäran om matchflytt i lördagens möte då Karlstad har bekräftat coronasmittade spelare. Idag på förmiddagen kom tävlingsutskottets besked att bevilja klubbarnas förfrågan.


Redan i veckan öppnades en dialog med Karlstad om att eventuellt flytta helgens match pga Covid-19 smitta i deras trupp. Igår kom föreingarna gemensamt överens om att det var det ända rätta att göra och en begäran om matchflytt skickades in till Tävlingsutskottet.

-Det är givetvis tråkigt att det inte blir match, det är dessutom alltid roligt att spela mot Karlstad. Men med tanke på de yttre förutsättningarna så var det en självklarhet att flytta matchen. Spelarnas hälsa kommer alltid att sättas i första hand. Dialogen med Karlstad har sedan första kontakt varit mycket god och professionell och det uppskattas, säger Kristina Landgren-Carestam, Elitansvarig i Pixbo Wallenstam.

Vi ber om att få återkomma med besked om nytt datum för matchen.

Tills dess vill vi uppmana alla som läser detta att vara försiktiga. Stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna och agera med sunt förnuft. Tillsammans så kommer vi gå stärkta ur även detta!