Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Wallenstam arena - kommunens största arena för matcher och evenemang

28 augusti 2021 20:00
KLUBBEN

Nya Wallenstam arena i Mölnlycke är kommunens största arena för matcher och evenemang. Den är också innebandylaget Pixbo Wallenstams nya match- och träningsarena och öppnar för större publik så snart det är möjligt.


Härryda kommun driver Wallenstam arena för idrott, utställningar och evenemang. Den är en 6300 kvadratmeter stor inomhusarena med knappt 1600 läktarplatser och en stor spelplan. I arenan ryms också en stor träningshall, åtta omklädningsrum, kafeteria och en utställningsdel med konferensutrustning. Direkt innanför entrén finns kiosker och plats för andra försäljningsytor samt biljettkassor.

...

Hemmaplan för innebandy

Arenan är Pixbo Wallenstams matcharena. Klubben kommer också att förlägga cuper och träning åt klubbens lag där. Även andra sporter och föreningar ska kunna hyra hallen för olika typer av arrangemang.

Möjlig att boka för evenemang

Arenan går inte att besöka för närvarande på grund av covid-restriktioner. Men redan nu är det möjligt att boka arenan för framtida evenemang. Bokningarna hanteras av kansliet hos Pixbo Wallenstam innebandyklubb.

Tillgänglig för alla

Det finns hiss mellan de två våningsplanen så att alla utrymmen är tillgängliga. Det finns även åskådarplatser för exempelvis rullstolsburna personer.

Arenatorget färdigt nästa år

Arenatorget samplaneras med Wallenstams byggnationer i närheten. Torget mäter cirka 3 000 kvadratmeter och väntas bli klart under 2022.

Källa: https://www.harryda.se/