Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Filip vom Hofe skriver SSL-kontrakt

30 december 2018 08:30
SSL HERR

Han flyttades upp till Pixbo Wallenstams herrar inför säsongen på ett talangkontrakt. Hösten har gått över förväntan, nu skriver Filip vom Hofe SSL-kontrakt.

Filip fick chansen i Pixbo Wallenstams herrlag som back-up till Jon Hedlund när Oskar Adler lämnade för Lindås inför säsongen. Och som han har tagit chansen, hösten har minst sagt gått över förväntan.


– Det har varit extremt lärorikt och jättekul men också mycket hårt arbete. Varje träning är intensiv och jag får verkligen jobba hårt men lär mig samtidigt jättemycket och skaffar mig massor av erfarenhet. Precis som det skall vara, säger Filip.

Hösten har gått såpass bra att vom Hofe nu går från ett talangkontrakt till ett SSL-kontrakt.

– Jag tvekade inte en sekund. Jag tänker långsiktigt och tar ett steg i taget, nu skall jag etablera mig i SSL med Pixbo Wallenstam och visa att jag håller på den nivån. Det är väldigt inspirerande och lärorikt att få träna och tävla med Jon. Han är ett föredöme och jag vill bidra till att vi skall bli SSL.s bästa målvaktspar, säger Filip vom Hofe.

Sportchef Rikard Jonsson kommenterar signeringen av Filip såhär:

– En ung och talangfull målvakt som är fostrad i föreningen. Han har gjort det bra hittills och lär sig dagligen av Jon Hedlund. Vom Hofe har alla förutsättningar att bli en duktig SSL-målvakt. Hans avtal är skrivet på ett år.