Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Västsvenska trupperna till Gävle 3-6 januari

11 december 2019 18:00
PW AKADEMI

Västsvenska P16 har två spelare från Pixbo Wallenstam Akademi herr i sin trupp. Västsvenska F16 har fem spelare från Pixbo Wallenstam Akademi dam i sin trupp.

Läs mer om vad Innebandymagazinet skriver om spelarna och truppen i helhet. Vi önskar alla spelare lycka till i Gävle 3-6 januari 2020


Västsvenska F16 har fem spelare från Pixbo Wallenstam Akademi dam i sin trupp och så här skriver Innebandymagazinet om dem och truppen i helhet.

Emma Gillåker, back Beskrivning: Emma är en snabb och orädd offensiv back som gärna går högt i banan.

Frida Hellström, back Beskrivning: Frida är en teknisk back med starka offensiva kvalitéer. Hon är alltid rätt placerad i spelet och utstrålar trygghet med boll.

Axina Pettersson, center Beskrivning: Axina är en mycket smart spelfördelande center med fin blick som kan leverera den där oväntade passningen.

Hanna Lind, forward Beskrivning: Hanna är en teknisk forward som genom sin rörlighet nästan alltid är spelbar. Hon har ett riktigt bra avslut.

Moa Eklund, forward Beskrivning: Moa är en teknisk, avig forward som utmanar försvaret och alltid letar efter en avgörande passning.

03-kullen ses som den mest spännande som Västsvenska har fått fram på mycket länge. Tillsammans med ett par andra distrikt får man ses som en guldfavorit. Bland annat har distriktslagstränarna i Stockholm och Småland lyft fram Västsvenska som en stark utmanare till guldet. Axina Pettersson från Pixbo Wallenstam, Emma Brydolf från Lerum och Saga-Maja Andersson från Partille är tre spelare som kan få tongivande roller.

Gruppmotståndare: Västerbotten Dalarna Västergötland

...

Västsvenska P16 har 2 spelare från Pixbo Wallenstam Akademi, herr i sin trupp och så här skriver Innebandymagazinet om dem och truppen i helhet.

Elias Rosenklint, back Beskrivning: Elias förmåga att följa med upp i anfall gör honom till en ovärderlig back. Kombinationen av hans snabbhet, bollskicklighet och styrka i närkamper gör honom till en väldigt utvecklad back.

Viktor Green, Forward Beskrivning: En spelare som kan göra lite vad som helst på planen då Viktor har alla egenskaper man behöver ha. Bra spelfördelare, bra skytt och en individuell förmåga att slå ut sin motståndare.

Västsvenska ska alltid vara ett lag som slåss om de ädlaste valörerna och har fått ihop en bra trupp. Målvakten Gustav Ringhagen vet hur man vinner matcher åt sitt lag, backen Elias Rosenklint har knappt några svagheter, och hårt jobbande forwarden Gustav Eurén är en mardröm att möta. Ledaren Sebastian Idehed vill att Västsvenska ska föra matcherna med mycket boll. Man ser kanske inte sig själva som den främsta favoriten till guldet, men vet att man kan gå väldigt långt.

Gruppmotståndare: Västerbotten Västergötland Dalarna Jämtland/Härjedalen