Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Farväl Håkan Oliw

7 januari 2020 21:00
KLUBBEN

Pixbo Wallenstam har mottagit beskedet att Håkan Oliw inte längre finns bland oss. Han somnade in tisdag morgon efter en längre tids sjukdom. Våra tankar går till familjen i denna svåra stund. Håkan var en trotjänare i föreningen under mer än tjugo år. Han tillhörde den ovärderliga delen av idrottsrörelsen som sällan syns i offentligheten men ändå är en förutsättning för verksamheten, en sann eldsjäl.


Håkan var lagledare för Pixbo Wallenstams damlag i SSL under närmare tjugo år. Det var han som såg till att bussar bokades, att det fanns mat på bortamatcherna, att det fanns någonstans att sova, att rätt utrustning var på plats, att dräkterna tvättades mellan matcherna - bara för att nämna några av alla de uppgifter som Håkan utförde. Och han gjorde det alltid med ett leende på läpparna.

Håkan hade lätt till skratt och var mycket uppskattad för sin noggrannhet, sitt outtröttliga arbete och sitt goda humör. Därom kan många nuvarande och före detta medlemmar i föreningen vittna.

Håkan var också uppskattad långt utanför föreningens domäner. Han följde med i bussen på bortamatcherna och turneringar och fick en stor vänkrets även bland motståndarlagens funktionärer och spelare.

Håkans sista säsong med laget blev också den säsong då Pixbo Wallenstams damlag tog SM-guld i april 2016. En stor upplevelse för föreningen och inte minst för Håkan som i högsta grad var delaktig till segern.

Pixbo Wallenstams båda lag i SSL kommer att spela med sorgband i matcherna till helgen.

Ett fint sätt att hedra Håkans minne är att ge en donation till fonden för stöd till forskningen om ALS som har upprättats i Håkans namn.

Länk till denna fond, klicka här >

https://www.facebook.com/donate/964475630600908/10157569339940991/