Onsdag
03 Mar 2 matcher
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match

Caroline ”Ade” Adelöw stannar hos Pixbo Wallenstam

6 april 2021 16:00
SSL DAM

Inför SM-semifinalserien mot Endre presenterar Pixbo Wallenstams damer nästa spelare som förlänger sitt kontrakt, Caroline Adelöw.


Caroline Adelöw kom till Pixbo Wallenstam hösten 2016 när laget precis hade vunnit SM-guld. Efter en skadefylld inledning blev hon bland annat uttagen till guldsteget 2018/19 och fick i samma veva även vara med på sin första landslagssamling.

Kommande säsong blir hennes sjätte i klubben och den nionde i SSL totalt. På meritlistan finns bland annat ett guld i Champions Cup samt ett SM-silver från ifjol.

"Det var ett självklart beslut för mig att fortsätta i Pixbo Wallenstam. Jag trivs väldigt bra i både föreningen och i laget och jag vill vara med på resan mot nya framgångar. Den lagkänslan vi har här är outstanding och den vill jag fortsätta att vara en del utav. Det känns också mycket inspirerande att få träna och spela i den nya hallen kommande säsong, säger Caroline Adelöw."

Sportgruppens Kalevi Pessi om ”Ades” beslut:

"Caroline Adelöw är oerhört viktig spelare för vårt damlag. Hon utvecklas ständigt och hör idag till Sveriges bästa spelare. Carolines mångsidighet gör att hon kan spela på olika positioner med framgång. Vi är väldigt glada över att hon väljer att fortsätta i Pixbo Wallenstam. Med Caroline har vi ytterligare en pusselbit klar för ett guldlag.2