Lördag
19 Mar 2 matcher
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Onsdag
30 Mar 1 match
Torsdag
07 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Fredag
15 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Pixbo Wallenstam har skapat nya minnen och upplevelser

15 maj 2022 11:30
KLUBBEN

Pixbo Wallenstam har tillsammans avslutat säsongen på ett fantastiskt sätt på Föreningsdagen. Föreningskänslan, gemenskapen, glädjen och föreningens färger på alla matchtröjor genomsyrade dagen.


Vi stängde årets säsong med att påbörja en ny tradition. Vi vill på djupet tacka er alla inom samtliga funktioner i föreningen, alla lag, spelare, ledare, föreningsdomare, funktionärer, målsmän, nära och kära, partners, personal och styrelse. Ni har skapat säsongen, gjort den möjlig och speciellt gjorde ni denna dag. Den blev något alldeles extra. Ni har alla stor del av att vi nu har skapat nya minnen i vår nya Arena.

Vårt särskilda tack till föreningens SSL- och akademispelare som föredömliga ledare för sina lottade lag med spelare från allra yngsta räven till den äldsta i den roliga avslutningsturneringen.

Både lag som deltagare invigde Wendelsbergs park genom tipspromenaden och upptäckte alla nyheter för utomhusupplevelser och aktiviteter. Tack till Gustav Cruce, Härryda kommun för samarbetet och speciellt tack till Ingela Cruse som agerade starter.

Tack till Per Tjusberg som ledde två föreläsningar med fokus på ”Spelet och spelarnas färdigheter” och ”Hur ska vi träna”. Även tack till Västsvenska Innebandyförbundet (VSIBF) för ert bidrag till att skapa intresse och svara på frågor om bland annat domarutveckling och de möjligheter som finns. Tack till mentala tränaren Nicklas Rodhin för din föreläsning.

Vårt särskilda tack går också till Hjärtlungfonden och Trygga Barnen stiftelsen. Till er alla som skapade det rörliga materialet som rullade på olika skärmar i arenan; Johan Widepalm, Mikael Johansson och Inge Nilsson.

Dagens avslutades med att hylla alla föreningens framgångar på alla nivåer. Listan var lång och imponerande. Föreningen har denna säsong haft 19 lag placerade på någon av platserna 1 till 3 i distriktets serier för ungdom. I övriga distriktsserier har föreningen fyra lag placerade på platserna 1 till 2. Förbundsserier (SM-status) har föreningen erövrat två SM-guld (USM och HJ18) och en första plats i SSL dam med serieseger och ett SM-silver. Både dam och herr SSL tog silver i Svenska cupen.

Särskilt vill vi här hylla två av föreningens stora förebilder. Kristina Landgren Carestam och Isabell Krantz som både har hyllats för sina extraordinära insatser i den svenska innebandyhistorien. Båda blev den 23 april 2022 invalda i Svensk Innebandys Hall of Fame. Stort grattis – vi är superstolta över det ni skapat och gjort för både för både oss i Pixbo Wallenstam och för Svensk Innebandy.

Dagens avslutades med firandet av senaste SM-guldet för JAS laget (HJ18), både på planen och balkongen!

Stort tack till Daniel Lundgren, D-foto, för alla bilder. Tack till er alla från våra ungdomslag, ledare som målsmän, för er insats som funktionärer före, under och efter Föreningsdagen. Tack Mats Lindkvist, vår eminente speaker och tack till dagens grillmästare, Aki och Mats.

Vi ses igen när säsongen 2022/23 startar upp!

För styrelsen och projektgruppen, Ann-Sofie Lindh