Tisdag
28 Mar 1 match
Onsdag
29 Mar 1 match
Måndag
03 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Torsdag
06 Apr 1 match
Fredag
07 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Måndag
10 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 1 match
Fredag
14 Apr 2 matcher
Söndag
16 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match

Insgård signar dubbellicens med Lindås för Skrapste och Euren

17 september 2022 09:00
SSL HERR

Hallå där Bengt Insgård, akademiansvarig. Du har precis tillträtt som ansvarig för Pixbo Wallenstams akademi och har redan nu fått två spelare på dubbellicens med Lindås, Arvid Skrapste och Gustav Euren, hur känns det?


"Det känns grymt bra att vi nu har signat med Arvid samt Gustav med Lindås. Det kommer att bli väldigt spännande att följa Arvid och Gustav fortsatta utveckling i den tuffare miljön som finns i allsvenskan samtidigt som de får en mer utmanande roll som ledande spelare i vårt division 1-lag. "

Vad tycker du om möjligheten till dubbellicens och hur tror du det kan hjälpa spelarna i sin utveckling?

"Vi i akademin vill alltid försöka få till maximal utveckling för våra spelare och hjälpa dem att nå sina drömmar som spelare. Då krävs utmanande miljöer och då är vi extra glada att vi tillsammans med Lindås kan hitta denna lösning. Vi tror dessutom att detta kommer gynna båda klubbarna nu och i framtiden."

Vad tror du kommer vara den stora skillnaden för Arvid och Gustav som kommer från spel i division 1 och JAS under säsongen 21/22 att komma till ett allsvenskt lag?

"Allt kommer gå fortare och spelet kommer bli tuffare vilket kräver snabbare beslut."

Tack för att du tog dig tid Bengt, vi önskar dig lycka till under säsongen i din nygamla roll i Pixbo Wallenstam, och såklart lycka till säger vi även till Gustav och Arvid.