Söndag
25 Nov 1 match
Tisdag
27 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Torsdag
20 Dec 1 match
Fredag
28 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Onsdag
09 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Tisdag
22 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Måndag
28 Jan 1 match
Onsdag
06 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher

Pressmeddelande: Succéspelaren klar för Pixbo Wallenstam

26 april 2018 01:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstam är mycket glada över att kunna presentera Gustav Fritzell som nyförvärv inför säsongen 2018/19. Få har kunnat undgå hans framfart föregående säsong och många jagade hans underskrift. Nu är Gustav Fritzell klar för Pixbo Wallenstam.


Inför säsongen 2017/18 var Gustav Fritzell relativt anonym, nu vet alla vem han är. Säsongen började succéartat vilket ledde till landslagsdebut i höstas. Debuten följdes upp av VM-kval i början av året och kommande helg väntar Euro Floorball Tour i Brno, Tjeckien. Det innebär också att han i allra högsta grad är aktuell för VM i december.

– VM är något som skulle vara sjukt kul att få vara med om. Jag tränar väldigt hårt för att öka mina möjligheter att komma med så det finns i bakhuvudet, säger Gustav Fritzell.

I takt med framgångarna var det många som ville ha Gustavs underskrift inför säsongen 2018/19, nu har han bestämt sig för vem som får den.

– Pixbo Wallenstam är en anrik förening som är ett stabilt slutspelslag som jag själv tittade på och följde när jag var liten. Det i kombination med att jag ser fram emot att komma hem till Göteborg var avgörande, säger Gustav.

Att förra säsongen gick så bra förklarar han såhär:

– Det kändes som att jag stod och stampade lite 2016/17 och fick istället en ordentlig utveckling till 2017/18. Där rullade det på bra mer eller mindre hela året med mycket förtroende och grym omgivning.

Huvudtränare Jonas Eliasson kommenterar sitt senaste nyförvärv.

– Att Gustav väljer att fortsätta sin satsning hos Pixbo Wallenstam känns riktigt bra. Han är en riktig vinnarskalle som bara vill bli bättre. Han ger alltid hundra procent och kommer från en säsong där han har öst in poäng. Gustav kommer att få en viktig roll hos oss.

Även sportchef Rikard Jonsson är väldigt nöjd med att få in Gustav Frizell i truppen inför nästa säsong.

– Årets nyförvärv! En av seriens bästa vänsterforwards som drev sitt lag under den gångna säsongen och var en avgörande orsak till deras starka resultat. Nu kommer Gustav hem till Göteborg och Pixbo Wallenstam för att ta ytterligare steg i sin utveckling och leda Pixbo Wallenstam in i framtiden. En ledare, målgörare, poänggörare och framför allt - en bra kille som kommer att vara otroligt nyttig för Pixbo Wallenstam både på kort och lång sikt. Otroligt glad och stolt för Pixbo Wallenstam och för Gustav.