Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande: Succéspelaren klar för Pixbo Wallenstam

26 april 2018 01:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstam är mycket glada över att kunna presentera Gustav Fritzell som nyförvärv inför säsongen 2018/19. Få har kunnat undgå hans framfart föregående säsong och många jagade hans underskrift. Nu är Gustav Fritzell klar för Pixbo Wallenstam.


Inför säsongen 2017/18 var Gustav Fritzell relativt anonym, nu vet alla vem han är. Säsongen började succéartat vilket ledde till landslagsdebut i höstas. Debuten följdes upp av VM-kval i början av året och kommande helg väntar Euro Floorball Tour i Brno, Tjeckien. Det innebär också att han i allra högsta grad är aktuell för VM i december.

– VM är något som skulle vara sjukt kul att få vara med om. Jag tränar väldigt hårt för att öka mina möjligheter att komma med så det finns i bakhuvudet, säger Gustav Fritzell.

I takt med framgångarna var det många som ville ha Gustavs underskrift inför säsongen 2018/19, nu har han bestämt sig för vem som får den.

– Pixbo Wallenstam är en anrik förening som är ett stabilt slutspelslag som jag själv tittade på och följde när jag var liten. Det i kombination med att jag ser fram emot att komma hem till Göteborg var avgörande, säger Gustav.

Att förra säsongen gick så bra förklarar han såhär:

– Det kändes som att jag stod och stampade lite 2016/17 och fick istället en ordentlig utveckling till 2017/18. Där rullade det på bra mer eller mindre hela året med mycket förtroende och grym omgivning.

Huvudtränare Jonas Eliasson kommenterar sitt senaste nyförvärv.

– Att Gustav väljer att fortsätta sin satsning hos Pixbo Wallenstam känns riktigt bra. Han är en riktig vinnarskalle som bara vill bli bättre. Han ger alltid hundra procent och kommer från en säsong där han har öst in poäng. Gustav kommer att få en viktig roll hos oss.

Även sportchef Rikard Jonsson är väldigt nöjd med att få in Gustav Frizell i truppen inför nästa säsong.

– Årets nyförvärv! En av seriens bästa vänsterforwards som drev sitt lag under den gångna säsongen och var en avgörande orsak till deras starka resultat. Nu kommer Gustav hem till Göteborg och Pixbo Wallenstam för att ta ytterligare steg i sin utveckling och leda Pixbo Wallenstam in i framtiden. En ledare, målgörare, poänggörare och framför allt - en bra kille som kommer att vara otroligt nyttig för Pixbo Wallenstam både på kort och lång sikt. Otroligt glad och stolt för Pixbo Wallenstam och för Gustav.